22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialConstanţa: Focuri de armă pentru prinderea unor hoţi de combustibil

Constanţa: Focuri de armă pentru prinderea unor hoţi de combustibil

Jandarmii constănţeni au tras mai multe focuri de armă, marţi noapte, pentru a prinde un grup de persoane ce încerca să sustragă produse petroliere dintr-o conductă, acestea reuşind însă să fugă cu mai multe autoturisme de teren care fuseseră parcate în apopiere.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, un echipaj aflat în patrulare auto în zona conductelor magistrale de transport produse petroliere a observat, marţi seară, în jurul orei 21.00, mai multe maşini de teren ascunse în Ferma Pomicolă Valu lui Traian, potrivit Mediafax.

Văzând că acestea staţionau cu farurile aprinse, jandarmii s-au deplasat pe jos spre locul în care se aflau autoturismele de teren, moment în care, dintr-un canal de irigaţii, un bărbat ascuns a strigat “Fugiţi, că vin jandarmii!”.

Imediat, patru bărbaţi au fugit către maşinile staţionate, iar jandarmii, în încercarea de a-i prinde, au executat trei focuri de armă în aer şi alte opt în direcţia autoturismelor.

Suspecţii au urcat însă în trei dintre maşini şi au reuşit să fugă, în timp ce al patrulea autovehicul a rămas abandonat la faţa locului.

Jandarmii au stabilit ulterior că maşina imobilizată, atinsă de două gloanţe în partea din spate, este un Grand Cherokee, cu numere de înmatriculare bulgăreşti, care avea în interior un rezervor artizanal de circa două tone, cu urme de ţiţei.

La aproximativ zece metri distanţă a fost descoperit şi un furtun, legat de o instalaţie artizanală, cu un robinet rămas pe poziţia “închis”.

Cercetările au fost preluate de poliţişti, care încearcă acum să dea de urma suspecţilor.

Cele mai citite

Ucraina a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, tip vânător de mine

Un atac al Ucrainei a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, Kovrovets, de tip vânător de mine, a anunțat Comandamentul Flotei din...

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat dejucarea unei tentative de lovitură de stat

Armata din Republica Democratică Congo a anunţat duminică că a dejucat o tentativă de lovitură de stat, la care au participat atât străini, cât...

VIDEO. “Țeapa” luată de Cristina Cioran. Cum a pierdut 100.000 de euro

Cristina Cioran, actriță și vedetă TV, a dezvăluit recent o experiență financiară dureroasă, în care a pierdut toți banii pe care îi economisise pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă