21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialConstanţa: Focuri de armă pentru prinderea unor hoţi de combustibil

Constanţa: Focuri de armă pentru prinderea unor hoţi de combustibil

Jandarmii constănţeni au tras mai multe focuri de armă, marţi noapte, pentru a prinde un grup de persoane ce încerca să sustragă produse petroliere dintr-o conductă, acestea reuşind însă să fugă cu mai multe autoturisme de teren care fuseseră parcate în apopiere.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, un echipaj aflat în patrulare auto în zona conductelor magistrale de transport produse petroliere a observat, marţi seară, în jurul orei 21.00, mai multe maşini de teren ascunse în Ferma Pomicolă Valu lui Traian, potrivit Mediafax.

Văzând că acestea staţionau cu farurile aprinse, jandarmii s-au deplasat pe jos spre locul în care se aflau autoturismele de teren, moment în care, dintr-un canal de irigaţii, un bărbat ascuns a strigat „Fugiţi, că vin jandarmii!”.

Imediat, patru bărbaţi au fugit către maşinile staţionate, iar jandarmii, în încercarea de a-i prinde, au executat trei focuri de armă în aer şi alte opt în direcţia autoturismelor.

Suspecţii au urcat însă în trei dintre maşini şi au reuşit să fugă, în timp ce al patrulea autovehicul a rămas abandonat la faţa locului.

Jandarmii au stabilit ulterior că maşina imobilizată, atinsă de două gloanţe în partea din spate, este un Grand Cherokee, cu numere de înmatriculare bulgăreşti, care avea în interior un rezervor artizanal de circa două tone, cu urme de ţiţei.

La aproximativ zece metri distanţă a fost descoperit şi un furtun, legat de o instalaţie artizanală, cu un robinet rămas pe poziţia „închis”.

Cercetările au fost preluate de poliţişti, care încearcă acum să dea de urma suspecţilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă