14.5 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialConsilierii demisionari, catalogaţi drept „slugi"

Consilierii demisionari, catalogaţi drept „slugi”

Scandalul consilierilor locali demisionari din Peştera agită spiritele în politica constănţeană.

 

După ce consilierii PSD şi-au prezentat demisiile, conform primarului comunei, pentru că nu au sprijinul judeţului pentru dezvoltarea comunităţii locale, liderii judeţeni ai PSD şi PNL ies la rampă şi spun că nu au primit nicio înştiinţare oficială, respectiv nu au nicio hârtie oficială la partid.

„Organizaţia Judeţeană PSD Constanţa a luat act prin hotărârea Biroului Permanent Judeţean de demisia primarului PSD al comunei Peştera, Valentin Vrabie şi a celor 12 consilieri PSD, demisie anunţată public în incinta Instituţiei Prefecturii Constanţa.

Ingerinţa politică a prefectului în cadrul organizaţiei PSD, abuzivă şi ilegală, i-a indus în eroare pe respectivii foşti membri PSD, urmând ca aceştia să suporte consecinţele pierderii statutului de membru al Parti-dului Social Democrat”, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei judeţene PSD Constanţa.

„Dacă el (primarul-n.red.) a declarat, să fie sănătos. Nu era de aşteptat? Nu mă interesează ce declară Vrabie”, ne-a declarat Cristinel Dragomir, secretarul executiv al organizaţiei judeţene PSD Constanţa.

Nici la liberali plecarea singurului consilier local de la Peştera nu este văzută cu ochi buni. „N-a început lumea cu Peştera şi nu se termină lumea cu Peştera. Dacă consideră că trebuie neapărat să se ducă slugă la un partid de trădători oricare din membrii PNL, îi descalifică total şi chiar nu vreau să le stric, acolo, cumetria. N-am auzit nemulţumirea vis-a-vis de PNL”, a precizat liderul fi-lialei judeţene PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir care a adăugat că, probabil, singurul primar UNPR va fi actualul edil-şef de la Peştera. „Cu o vrabie nu se face primăvară”, a mai spus Dragomir. 

 

Cele mai citite

VIDEO. Ciolacu, despre plata pensiilor înainte de Paște

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că plata pensiilor înainte de Paşte este "în grafic"."Încep cu anunţul că suntem în grafic, astfel încât pensiile să...

Decretele semnate de Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți, 30 aprilie 2024, următoarele decrete: Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 70/2023...
Ultima oră
Pe aceeași temă