32.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSpecialConservatorii isi intaresc pozitia cu traseisti din PSD si PNG

Conservatorii isi intaresc pozitia cu traseisti din PSD si PNG

Un primar si alti patru consilieri locali au ingrosat randurile organizatiei judetene Suceava a Partidului Conservator. Anuntul a fost facut ieri de senatorul Constantin Gheorghe, care a prezentat o lista cu noile achizitii. Este vorba despre Iosif Dedi Brodner, primarul comunei Vatra Moldovitei, Gheorghe Piersic, consilier orasenesc la Gura Humorului – ambii din PSD -, Viorel Cucu, consilier local la Adancata, Gheorghe Hopic, consilier local la Crucea – ambii fiind presedinti ai organizatiilor PNG din localitate, precum si de consilierul independent din Breaza, Vasile Costeliuc. Pe langa acestia, Constantin Gheorghe a prezentat ca noi membri pe Laura Coroveac, director la BCR Asigurari, si Stefan Amanolesei, manager la o firma din Gura Humorului. Senatorul conservator de Suceava a precizat ca la Gura Humorului intentioneaza sa formeze o organizatie care sa concureze, „in sens pozitiv”, organizatiile Aliantei D.A. Pe de alta parte, Constantin Gheorghe a amintit ca organizatia din Campulung Moldovenesc a fost revigorata o data cu intrarea in partid a fostei conduceri a organizatiei locale a PD. „In februarie toti membrii PD au demisionat in scris urmand sa hotarasca daca vor face sau nu politica. Nucleul demisionarilor a hotarat sa faca politica.
Motivele pentru care au demisionat din PD nu ma intereseaza. Singurul lucru care ma intereseaza este organizatia din Campulung Moldovenesc a Partidului Conservator”, a declarat Constantin Gheorghe.

Cele mai citite

Risc de proteste și atentate la JO de la Paris

Franța intenționează să desfășoare aproximativ 35.000 de polițiști în fiecare zi în timpul Jocurilor și 45.000 pentru Ceremonia de deschidere Milioane de vizitatori și mii...
Ultima oră
Pe aceeași temă