25.1 C
București
vineri, 5 iulie 2024
AcasăSpecialConfesiunile lui Elizabeth Taylor

Confesiunile lui Elizabeth Taylor

Actrita Elizabeth Taylor, care a fost casatorita de opt ori si care are in prezent 74 de ani, a declarat intr-un interviu acordat pentru editia din luna august a publicatiei „Harper's Bazaar” ca a stiut sa aprecieze mereu micile placeri ale vietii, a informat Rompres.
De-a lungul timpului, Liz Taylor a avut aparitii atat cu o silueta mai subtire, cat si cu una mai voluptoasa. Vedeta nu a putut fi niciodata cu adevarat slaba, intrucat ii place prea mult sa nu-si refuze nici un deliciu culinar, acesta fiind motivul pentru care nu s-a putut incadra in tiparele de frumusete, de multe ori anorexice, de la Hollywood. In acest sens, Liz a declarat: „Poate mi-as fi dorit sa fiu foarte slaba, dar nu am putut fi niciodata. Mi-a placut mult prea mult sa mananc, iar pana la urma sunt o fire extraordinar de hedonista. Imi plac mult prea mult micile placeri ale vietii pentru a renunta la ele”, a declarat legenda cu ochii violeti a cinematografiei mondiale.
Cel care a intervievat-o a fost designerul vestimentar Michael Kors, iar una dintre intrebari a fost la ce se gandeste cand isi alege toaleta – sa-i impresioneze pe barbati, sa le faca invidioase pe femei sau sa se simta ea multumita. Liz Taylor a declarat ca prefera sa fie bine vazuta in ochii barbatilor: „Barbatii sunt pe primul loc. Apoi ar fi celelalte femei, pentru ca, pur si simplu, oricat ai incerca, nu le poti multumi pe acestea. Asa este firea lor… sunt foarte critice una fata de cealalta si cu atat mai mult daca esti o persoana faimoasa”. Intrebata daca se considera o fire romantica, Elizabeth Taylor a raspuns fara echivoc: „Ma tem ca da”.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 863: Un copil ucis și cinci adulți răniți, în Krasnodar

Cinci persoane au fost rănite şi un copil a fost ucis într-un atac ucrainean cu drone asupra regiunii ruse Krasnodar, a anunţat vineri guvernatorul...

După ce data alegerilor a fost stabilită, începe căutarea candidaților prezidențiali

Coaliţia de guvernare a anunțat, ieri, calendarul electoral pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare. Liderii PSD și PNL au stabilit organizarea alegerilor prezidențiale pe 24...
Ultima oră
Pe aceeași temă