21.3 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialCompetiţie de schi la Arena Platoş

Competiţie de schi la Arena Platoş

147 de concurenţi au făcut tot ceea ce le-a stat în putinţă pentru a câştiga cele 36 de premii oferite de Loteria Română pentru Cupa Loteriei la schi pentru amatori. Găzduit de Arena Platoş, evenimentul a depăşit orice aşteptări, atât prin numărul mare de concurenţi, cât şi prin bună dispoziţie. Vremea schimbătoare nu a încurcat de fel planurile concurenţilor, care au coborât perfect pârtia, printre jaloanele montate de arbitri şi pe ceaţă şi pe timp senin.

Cei mici au dat startul

După o oră de recunoaştere, în care fiecare concurent a coborât printre porţile amplasate, concursul a început cu cei mici. Ca nişte zvârlugi, micuţii schiori au răvăşit zăpada, în uralele părinţilor şi susţinătorilor care îi aşteptau cu nerăbdare în finiş. “Cele mai disputate grupe au fost cele masculine, între 8 şi 12 ani unde au fost 21 de copii înscrişi, între 26 şi 39 de ani unde 24 de schiori au concurat pentru cele trei premii şi la categoria peste 40 de ani, categoria cu cei mai mulţi concurenţi înscrişi, 25”, spun organizatorii. Printre ei, şi cel mai vârstnic concurent, care la 73 de ani a coborât dintr-o suflare întreaga pârtie.

Valoarea totală a premiilor puse în joc de Loteria Română a fost de 9.600 de lei. Primul loc la fiecare categorie a fost recompensat cu 500 de lei, locul secund cu 250 iar locul III cu 150 de lei. Alături de aceste premii, au mai fost acordate premii în bani celui mai gălăgios spectator şi schiorului care a avut cel mai bun timp de coborâre din concurs. Cupa Loteriei s-a încheiat cu o festivitate de premiere unde concurenţii, în special cei mici, au smuls ropote de aplauze.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă