7.3 C
București
luni, 4 martie 2024
AcasăSpecialCompania românească Zitec a fost PREMIATĂ de Google. Vezi pentru ce

Compania românească Zitec a fost PREMIATĂ de Google. Vezi pentru ce

Compania românească Zitec a fost premiată în cadrul Galei Start Mobile, organizată de Google România împreună cu IAB România. Compania românească a obţinut premiul Best Mobi Site cu proiectul dezvoltat pentru Paravion.ro.

“Utilizarea dispozitivelor mobile înregistrează o creştere puternică inclusiv în România, unde peste 20% dintre utilizatorii de internet folosesc smartphone sau tabletă. Companiile care înţeleg comportamentul clienţilor recunosc faptul că prezenţa pe aceste platforme este obligatorie şi că interacţiunea trebuie adaptată acestui mediu. Astfel, plecând de la nevoile acestora, am ajuns să dezvoltăm şi mobi-site-uri, iar faptul că am fost premiaţi de o companie de renume, Google, confirmă munca depusă şi ne dă încredere în ceea ce putem realiza mai departe”, a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO şi co-fondator Zitec.

Competiţia Start Mobile se adresează agenţiilor digitale româneşti şi încurajează dezvoltarea de mobi-site-uri. Concursul Start Mobile de anul acesta s-a desfăşurat între 1 ianuarie şi 30 iunie 2013 şi a constat în premierea agenţiilor care au dezvoltat cel puţin şase mobi-site-uri pe perioada competiţiei şi care au oferit minimum un testimonial de satisfacţie din partea clienţilor pentru care au fost create site-urile pentru mobil.

Zitec este una dintre companiile de top din industria IT din România, specializată în dezvoltarea de produse şi aplicaţii online complexe. Compania are o cifră de afaceri de 1.4 milioane de euro şi are clienţi din Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Danemarca, Germania, Olanda, Italia, România, Grecia, Cipru, Qatar, Arabia Saudită, Egipt, Emiratele Arabe Unite.

Printre websiteurile mobi dezvoltate de producătorul românesc de aplicaţii online putem enumera Paravion.ro, Broadway.TV, Agora.ro, RechiziteleMele.ro, ServSkills.ro, AuditEXP.org. Astfel, sunt prezente în portofoliul companiei site-uri de prezentare, dar şi mobi-site-uri complexe, de e-commerce, portaluri de ştiri sau publicaţii.

Cele mai citite

PSD și PNL nu vor s-o lase pe Firea la Primăria Capitalei, dar nici pe Nicușor Dan să îmbrace fusta de doamnă Palade

Ilustrație: Marian Avramescu Nu doar că Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) nu vor să-i permită Gabrielei Firea să candideze pentru...

Andrei Ciolacu, cel mai prolific stranier român. Fostul rapidist a reușit un nou gol în campionatul Maltei

Atacantul român Andrei Ciolacu a înscris un nou gol în tricoul formației Birkirkara, care a terminat la egalitate cu Balzan FC, scor 1-1, sâmbătă,...

Vladimir Putin este acuzat că încearcă să destabilizeze Germania

Ministrul german al apărării, Boris Pistorius, a făcut acuzații la adresa președintelui Vladimir Putin duminică, sugerând că acesta încearcă să "destabilizeze" Germania. Declarația vine...
Ultima oră
Pe aceeași temă