12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialComedia la putere

Comedia la putere

Filmul „Nuntaşi de închiriat“ a intrat direct pe locul întâi în box office-ul din România. În primul weekend, comedia cu Doug Harris în rol principal  a înregistrat 24.311 spectatori și a încasat 464.444 de lei.

Succesul comediei a surclasat filme precum „Wild Card“ (locul 2 în box office), „The Imitation Game“ (local 3) sau „American Sniper“ (locul 4).

Cea mai nouă comedie din cinematografe spune povestea unui tip asocial, ce decide să-şi angajeze cavaleri de onoare pentru nuntă.

Doug – care se află la două săptămâni distanţă de nunta sa cu frumoasa şi mult visata parteneră, Gretchen Palmer (Kaley Cuoco-Sweeting) – îşi dă seama că pur şi simplu nu are prieteni. Acum îşi face apariţia Jimmy Callahan (Kevin Hart), patron şi director al firmei Best Man, Inc., care furnizează cele mai bune servicii de cavaleri de onoare.

În timp ce nunta şi viitorul lui Doug atârnă de un fir de păr, acesta capătă încrederea pe care n-a avut-o niciodată. Ceea ce urmează în spumoasa comedie „Nuntaşi de închiriat“ este o  întreagă poveste în care Jimmy şi echipa lui de nuntaşi de ocazie creează o mulţime de aventuri incredibil de hazlii, depășesc miliardele de teste la care-i supun socrii, pentru a duce la bun sfârşit cea mai îndrăzneaţă şaradă pe care au regizat-o până acum.

„Nuntaşi de închiriat“  este un film în regia lui Jeremy Garelick, după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Jay Lavender.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă