21.8 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialPovestea fotografei de 26 de ani, cea de-a 62-a victimă a tragediei...

Povestea fotografei de 26 de ani, cea de-a 62-a victimă a tragediei din Colectiv

Cea de-a 62-a victimă a incendiului din clubul bucureştean Colectiv este Roxana Elena Boghian, o tânără fotografă, în vârstă de 26 de ani.

Ea a murit marţi dimineaţa, după ce a fost internată, timp de şaşe săptămâni, la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Arşi din Capitală, în stare critică, cu arsuri grave pe o mare suprafaţă a corpului.

Roxana Elena Boghian era specializată în fotografia de concert. Sub numele Shimmaya Noctem, ea a fotografiat numeroase formaţii şi artişti, precum: Enter Shikari, Lunafly, Coma, Days of Confusion, Firma, Lamb, David Bisbal, Shine, Control Day Out sau Delilah, pe care le-a postat pe pagina de Facebook Shimmaya LIVE Photography.

Mai mult, tânăra realiza fotografii de tip portret şi realiza machiajul modelelor sale, pe care le posta pe o altă pagină de Facebook, Shimmaya Photography, unde s-a descris drept o vistătoare şi un spirit liber, care are menirea de a-şi urma visele. 

Tânăra iubea muzica, era o fire creativă şi veselă. Formaţia Firma a descris-o drept "unul dintre puţinii oameni care pot face lumea mai frumoasă", cu "dragoste pentru viaţă şi oameni "

Totodată, prietenii spuneau despre ea că era o fire veselă şi sociabilă, mereu dornică să capteze cele mai bune instantanee.

"Mereu în primele rânduri pentru a capta cele mai bune poze, Roxana Boghian Elena (cunoscută pe Facebook şi sub numele de Shimmaya) este una din victimele Colectiv. Pasionată de fotografia de concert, dar şi de fashion, Roxana este o fire veselă, mereu optimistă şi sociabilă", este mesajul postul de contul creat pe Facebook "Ajutor Colectiv", prin care se cer donaţii pentru victimele incendiului din 30 octombrie.

Cele mai citite

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...

VIDEO. Spectacol pe cerul României. Aurora boreală, la o intensitate care nu a mai fost observată de sute de ani

Aurora boreală, unul dintre cele mai fascinante fenomene naturale, a oferit un spectacol rar și uimitor în noaptea de vineri spre sâmbătă, surprinzând locuitorii...

CFR anunță că s-a reluat circulaţia feroviară între Voila şi Făgăraş

Traficul feroviar între stațiile Voila și Făgăraș, pe linia simplă, a fost reluat sâmbătă la ora 11:08, conform anunțului făcut de către CFR SA. Informația...
Ultima oră
Pe aceeași temă