19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE: Răsvan Popescu este noul vicepreședinte al CNA

UPDATE: Răsvan Popescu este noul vicepreședinte al CNA

UPDATE: Răsvan Popescu a fost ales vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), joi, într-o şedinţă fără caracter public şi în care voturile membrilor au fost secrete, informează Mediafax.

Popescu a fost ales vicepreşedinte al CNA, cu opt voturi “pentru” şi unul “împotrivă”.

———

Consiliul Național al Audiovizualului își alege, joi, într-o ședință fără caracter public, vicepreședintele, după șase luni de la vacantarea postului, informează Agerpres.

Candidații pentru funcția de vicepreședinte sunt Lorand Turos și Răsvan Popescu.

Vicepreședintele CNA este ales prin vot secret de către Consiliu, în prezența a cel puțin 9 membri ai acestuia, pentru un mandat de 6 ani, potrivit art. 14 din Legea audiovizualului.

În septembrie 2014, Viorel Vasile Buda a demisionat din această funcție, invocând motive personale, dar și-a păstrat calitatea de membru CNA.

Consiliul Național al Audiovizualului a decis pe 19 martie, cu majoritate de voturi (șase), retragerea sprijinului acordat președintei CNA, Laura Georgescu, și a luat hotărârea să transmită Parlamentului o solicitare de revocare a ei din această calitate.

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...

METEO. Mai multe județe afectate de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod galben pentru intensificări ale vântului, valabilă în următoarele ore, pentru nouă județe și Municipiul...

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...
Ultima oră
Pe aceeași temă