21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialCine sunt “gorilele” lui Dragnea de la Curtea Supremă. Foști sportivi, bodyguarzi...

Cine sunt “gorilele” lui Dragnea de la Curtea Supremă. Foști sportivi, bodyguarzi la clubul lui Andrei Năstase, “simpatizanți PSD de mulți ani”

Axinte Costel, fost sportiv la Dinamo, luptător de Greco-romane, ar fi unul dintre bărbații care au venit la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a-l apăra pe Liviu Dragnea de protestatari, afirmă șeful Oficiului pentru Protecția Consumatorului Constanța, Horia Constantinescu (PSD), citat de Info Sud-Est.

Horia Constantinescu susține că este prieten cu doi dintre indivizii care au venit la Curtea Supremă împreună cu Codrin Ștefănescu. “Axinte Costel a fost sportiv la Clubul Dinamo și este un luptător (de greco-romane) titrat! (…) Bogdan Cristache știu că lucrează și el cu Axinte. Îmi sunt prieteni amândoi și niciunul nu este din clanul Duduianu!”, a declarat seful OPC Constanta.

El a adăugat că Axinte Costel a lucrat la Bonton Palace, un restaurant de lux din parcul Herăstrău din Capitală, deținut chiar de Horia Constantinescu împreună cu Andrei Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase.

”Cei doi prieteni ai mei sunt simpatizanți PSD de mulți ani! A judeca un om după aspect, mi se pare discriminare! Axinte a luptat pentru culorile României, cu aceeași statură! Atunci nu era numit gratuit ”interlop”! Nu are cazier, muncește, s-a îngrijit de multe obiective de pază și a făcut-o corect și bine! Până la soluționarea plângerilor părților, dreptatea se află în mâinile organelor de anchetă! Nu cred că i-a chemat Codrin Ștefănescu, cred că au venit din simpatie pentru PSD și ca să nu mai vadă circul ăla cu cătușele”, ne-a declarat șeful OPC Constanța.

Potrivit Info Sud-Est, Horia Constantinescu este nașul de cununie al lui Andrei Năstase, iar unul dintre copiii lui Horia Constantinescu a fost botezat de fiul fostului premier. 



Marţi, la intrarea în instanţa supremă, Liviu Dragnea a fost întâmpinat de câţiva protestari care au strigat lozinci la adresa liderului PSD precum: „Justiţie, nu corupţie!”, „La puşcărie!”, fluturând cătuşe. La ieşirea de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pe lângă cei aproximativ zece protestari, se aflau şi câţiva indivizi, susţinători ai lui Dragnea, care au îmbrâncit jurnaliştii şi protestatarii. Prezent la termenul de la instanţa supremă, Codrin Ştefănescu a precizat că susţinătorii lui Liviu Dragnea sunt colegi de partid..

Unul dintre protestatari a susţinut că a fost agresat, două persoane fiind duse la secţia de poliţie. Ulterior, jandarmii au dispus două amenzi de 200 de lei pentru participarea la scandal, şi una de 1000 lei pentru adunare publică nedeclarată.


Cele mai citite

Sfânta Lumină va fi adusă, sâmbătă seara, de la Ierusalim

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim, sâmbătă seara, de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va...

Premierul spaniol Pedro Sanchez nu demisionează

Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat că nu demisionează din funcția de premier. Anunțul vine după o pauză de câteva zile. Prim-ministrul spaniol Pedro...

Alegerea Care Controlează Viitorul Copilului

Una dintre primele și cele mai importante decizii pe care le iau părinții după nașterea unui copil este modul în care vor hrăni...
Ultima oră
Pe aceeași temă