13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialCinci sfaturi pentru pariori

Cinci sfaturi pentru pariori

Saptamana trecuta, am reusit inca o data sa pronosticam corect cele cinci meciuri propuse. Speram sa continuam pe aceeasi linie si sa nu gresim nici un rezultat in acest weekend.
» Nitra-Trencin 1. Cota 1,4. Nitra lupta cu Spartak Tarnava pentru treapta a treia a podiumului in Slovacia. Etapa trecuta a fost favorabila gazdelor meciului de astazi, care nu trebuie sa risipeasca puncte pentru a pastra pozitia nou-cucerita.
» Real Sociedad-Salamanca 1. Cota 1,4. Sociedad este, cu trei etape inainte de finalul din Segunda Division, chiar sub linia promovarii in Primera, la egalitate cu locul 3, Gijon, si la un punct de pozitia secunda, Malaga. Poate avansa doar daca invinge Salamanca, o echipa de pluton in acest sezon.
» Xerez-Poli Ejido 1. Cota 1,85. Gazdele au o serie de sase victorii consecutive pe propriul teren. Inca o victorie, in fata ultimei clasate, ar scoate-o pe Xerez de pe locurile retrogradabile.
» Romania-Muntenegru 1. Cota 1,3. Chiar daca joaca in compania unui adversar destul de bun, tricolorii au nevoie de o victorie de moral. Mai mult ca sigur o vor obtine.
» Olanda-Tara Galilor 1. Cota 1,3. Viitoarea noastra adversara arata in meciurile de verificare o puternica forta ofensiva. In aceste conditii, ne asteptam la un festival de goluri si in meciul cu galezii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă