19.6 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialCinci persoane au ajuns la spital, după ce căruţa în care erau...

Cinci persoane au ajuns la spital, după ce căruţa în care erau a fost lovită de o maşină

Cinci persoane, între care trei copii, au ajuns la spital, duminică seară, după ce căruţa nesemnalizată în care se aflau a fost lovită de o maşină pe un drum naţional din judeţul Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, un autoturism Dacia care se deplasa dinspre localitatea Poarta Albă către Murfatlar, condus de un tânăr de 23 de ani, a lovit din spate o căruţă nesemnalizată, pe DN 22 C, în dreptul Popasului Turistic Murfatlar.

În urma impactului, cinci persoane care se aflau în căruţă, între care trei copii de opt luni, patru ani şi 12 ani, au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Fetiţa de patru ani a fost rănită gravă, fiind în comă, iar celelalte persoane au răni minore şi politraumatisme uşoare, transmite Mediafax.

Căruţa era condusă de un tânăr de 17 ani. Cei trei copii sunt fraţi şi se aflau în căruţă împreună cu mama lor, de 27 de ani.

Şoferul autoturismului le-a declarat poliţiştilor că a fost orbit de farurile unei maşini şi nu a văzut căruţa, care era nesemnalizată.

El a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu se afla sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Cele mai citite

Estonia acuză Rusia că-i perturbă zboorurile prin interferența cu semnalele GPS

Finair a anunțat că a suspendat zborurile timp de o lună, potrivit radioromania.ro. Estonia acuză Rusia că prin interferența cu semnale GPS încalcă reglementările naționale...

Elevii români, medaliați la Olimpiada Balcanică de Matematică. Mesajul ministrului Educației

O medalie de aur, patru de argint şi una de bronz au fost obţinute de elevii români la Olimpiada Balcanică de Matematică, desfăşurată zilele...

Alegerea eficientă a unei pompe de apă: Ghid complet pentru maximizarea performanței

Alegerea corectă a unei pompe de apă este esențială atât pentru eficiența energetică, cât și pentru îndeplinirea eficientă a cerințelor specifice fiecărui proiect. Fie...
Ultima oră
Pe aceeași temă