25.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialCinci oameni au fost răniţi de o TORNADĂ, în Statele Unite

Cinci oameni au fost răniţi de o TORNADĂ, în Statele Unite

Cinci persoane au fost rănite după ce o tornadă a devastat un centru comercial din statul american Alabama, informează USA Today, preluat de Mediafax.

Tornada a afectat un centru comercial Wal-Mart din orăşelul Troy, situat la 80 de kilometri de Montgomery (sud-estul statului Alabama).

Cinci persoane aflate în centrul comercial în momentul tornadei au fost rănite.

O parte a acoperişului clădirii s-a prăbuşit din cauza vântului puternic.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă