15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialCinci hoți, arestaţi în urma unor percheziţii în Prahova şi Ilfov

Cinci hoți, arestaţi în urma unor percheziţii în Prahova şi Ilfov

Cinci persoane suspectate de tâlhării şi furturi din locuinţe şi din societăţi comerciale au fost arestate, vineri, de Judecătoria Ploieşti, în urma percheziţiilor făcute joi în judeţele Prahova şi Ilfov, informează Mediafax.

Cei cinci suspecţi fuseseră reţinuţi, joi, de către poliţiştii prahoveni, în urma a 15 percheziţii făcute în judeţele Prahova şi Ilfov, într-un dosar privind tâlhării şi furturi.

La finalul descinderilor de joi, 14 persoane suspectate că au legătură cu activitatea grupării infracţionale specializate în tâlhării şi furturi din locuinţe şi din societăţi comerciale au fost ridicate şi duse la audieri, cinci suspecţi fiind reţinuţi.

De asemenea, ca urmare a percheziţiilor, anchetatorii au ridicat aparate electronice şi electrocasnice, dispozitive folosite în construcţii, îmbrăcăminte, încălţăminte şi diverse documente care urmează a fi folosite pentru probarea activităţii infracţionale.

Joi dimineaţă, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova, sub coordonarea prim-procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, au făcut 14 percheziţii domiciliare în localităţile Ploieşti, Bărcănești și Mizil, județul Prahova și una în județul Ilfov, la persoane suspectate că ar fi comis tâlhării și furturi din locuinţe şi societăţi comerciale.

Prejudiciul cauzat este estimat la aproximativ 250.000 de lei.

Cele mai citite

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă