12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialChelsea, fiica fostului presedinte american Bill Clinton, se casatoreste la vara

Chelsea, fiica fostului presedinte american Bill Clinton, se casatoreste la vara

Chelsea Clinton, singurul copil al fostului presedinte al Statelor Unite Bill Clinton si al actualului secretar de stat american Hillary Clinton, a anuntat ca s-a logodit cu iubitul sau, Marc Mezvinsky.

In primavara 2009, in presa americana au aparut mai multe materiale despre cei doi care ar fi dorit sa se casatoreasca in luna mai, in statiunea Martha's Vineyard.

Marc Mezvisnsky, 31 de ani, este fiul fostului congresman de Iowa, Edward Mezvinsky (care a facut inchisoare pentru frauda), si al fostului reporter NBC, Marjorie Margolies Mezvinsky. Logodnicul lui Chelsea se ocupa de investitii la Goldman Sachs.

Chelsea Clinton, in varsta de 29 de ani, care a copilarit la Casa Alba, i-a anuntat pe prietenii sai, printr-un e-mail, ca ea si iubitul sau Marc Mezvisnsky intentioneaza sa se casatoreasca in vara anului viitor.

"Ne pare rau pentru acest e-mail adresat tuturor, dar voiam sa va urmam «La multi ani» de Ziua Recunostintei! De asemenea, voiam sa va anuntam ca ne-am logodit. Nu ne-am casatorit vara trecuta, asa cum s-a vehiculat in presa, dar speram sa o facem vara viitoare si speram sa fiti acolo sa sarbatoriti alaturi de noi. Sarbatori fericite! Chelsea si Marc", se arata in e-mailul trimis de Chelsea Clinton prietenilor sai si care a fost transmis presei de catre fundatia de caritate a lui Bill Clinton.

Chelsea Clinton s-a pastrat departe de atentia presei dupa ce tatal sau a parasit Casa Alba, in ianuarie 2001, dar a fost alaturi de mama sa Hillary, in campania electorala din 2008.

 

Chelsea si Marc se cunosc din 1996 si au fost colegi de studentie.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă