19.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialCFR vinde pe Internet

CFR vinde pe Internet

Conducerea echipei CFR Cluj a pus la cale un sistem de cumpărare a biletelor pe internet care va fi funcţional înainte de meciurile cu Rapid şi Dinamo. Aglomeraţia de la casele de bilete la meciurile celor de la CFR Cluj cu Dinamo şi, mai ales, cu Steaua Bucureşti i-a dat de gândit conducerii feroviarilor. Astfel, sprijiniţi şi de compania EBS România, oficialii clujenilor au inaugurat, ieri, un sistem de cumpărare a biletelor pe internet.

Cum meciul cu Gloria Bistriţa bate la uşă, acest program va fi funcţional la meciul următor al CFR de pe teren propriu, cu Rapid Bucureşti, de duminica viitoare. De asemenea, fanii clujenilor îşi pot achiziţiona bilete şi la returul din semifinalele Cupei României, cu Dinamo Bucureşti, care va avea loc la trei zile după meciul împotriva giuleştenilor. „Au fost foarte mari probleme la meciul cu Steaua, când s-a înregistrat recordul de bilete vândute într-o zi, 18.000. Prin acest sistem sperăm să scăpăm de presiunea de la casele de bilete, în special în ziua meciului, dar şi să-i ajutăm pe fanii noştri din alte judeţe, care nu mai trebuie să se aşeze la coadă pentru un bilet încă de la primele ore.
Operaţiunea de vânzare a biletelor pe internet va fi oprită însă cu două zile înainte de comercializarea lor la case”, a explicat preşe¬din¬tele feroviarilor, Iuliu Mureşan.
Doar o treime din capacitatea stadionului va fi pusă la dispoziţia fanilor pentru achiziţionarea biletelor, din cauza celor 4.000 de abonamente existente plus locurile invitaţilor şi sponsorilor. Un suporter va putea cumpăra maximum 10 bilete, care vor fi trimise la adresa cerută prin curierat rapid, iar toate taxele vor fi plătite de acesta.

DIFICIL

Meci de Înviere

CFR Cluj va încheia etapa a 25-a a Ligii I cu un meci, mâine seară, de la ora 21.00, împotriva Gloriei Bistriţa. Alb-vişiniii sunt puşi în gardă de evoluţia bistriţenilor în acest retur, dar vor să câştige pentru a nu pierde poziţia de lider chiar de Paşte. „Dacă Timişoara va lua ¬cele trei puncte din meciul cu Rapid, va ajunge la un punct în spatele nostru, aşa că nu ne permitem paşi greşiţi. Va fi foarte greu cu Gloria, este o echipă pe val, dar suntem obligaţi să câştigăm”, a spus preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Rusia amenință că va lovi instalații militare britanice după declarațiile lui David Cameron

Armata rusă ar putea lovi ”orice instalaţie sau echipament militar britanic pe teritoriul ucrainean şi nu numai”, în cazul în care Kievul va folosi...

SUA îndeamnă Turcia și Israelul să-și rezolve diferendele

Statele Unite(SUA) au îndemnat luni Turcia şi Israelul să rezolve diferendele dintre ele, după ce Ankara a anunţat că suspendă relaţiile comerciale în încercarea...

Polonia verifică dacă judecătorul fugit în Belarus a spionat împotriva țării sale

Tomasz Szmydt, un judecător de la un Tribunal administrativ din Varşovia, a cerut luni azil în Belarus, spunând că a acţionat în semn de...
Ultima oră
Pe aceeași temă