12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialCFR Cluj - FC Braşov 1-0. Victorie norocoasa

CFR Cluj – FC Braşov 1-0. Victorie norocoasa

CFR Cluj a invins cu mult noroc pe FC Brasov cu scorul de 1-0. Golul lui Kapetanos a fost inscrias dupa o eroare uriasa a slovacului Majernic. Echipa din Cluj a mai ratat un penalty prin cadu. Lovitura de pedeapsa a fost acordata dupa un hent ciudat a lui Hadnagy, insa cadu nu reusit sa il invinga pe Felgueiras.

În minutul 54, portarul braşovenilor Felgueiras a apărat un penalti executat de Ricardo Cadu şi acordat de arbitrul Haţegan după un henţ în careu al lui Hadnagy.

CFR Cluj: Beto – Panin, Cadu, Maftei, Camora – Vranjes, Sare (Godemeche ’76), Mureşan, Hora (Lionn ’86) – Kapetanos (Ronny ’64), Sougou. Antrenor: Ioan Andone.

FC Braşov: Felgueiras – Velayos, Majernik (Machado ’58), Munteanu, Ionescu – Viveiros, Dias, Stângă (Olariu ’64), Udoji – Hadnagy (Moutinho ’55), Ilijoski. Antrenor: Ionuţ Badea

Cartonaşe galbene: Ronny ’66, Hora ’67 / Hadnagy ’54, Dias ’84, Ilijoski ’90+3

Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan, ajutat de asistenţii Romeo Ghinguleac şi Petruţa Iugulescu.

 

LIVESCORE CFR Cluj – FC Braşov

MIN 52 Portarul Felgueiras a aparat penalty-ul executat de Cadu

MIN 51 Penalty pentru CFR Cluj. Hent Hadnagy

MIN 47 GOOOL CFR Kapetanos inscrie dupa o greseala a aprarii Brasovului. Grecul a sutat de la 16 metri in coltul din dreapta

A inceput partida

ECHIPELE de start

CFR CLUJ: Beto – Panin, Cadu, Maftei, Camora – Vranjes, Sare, Mureşan, Hora – Kapetanos, Sougou

BRAŞOV: Felgueiras – Velayos, Mejernik, Cr. Munteanu, Cr. Ionescu – Viveiros, Dias, Stângă, Udoji – Hadnagy, Ilijoski

Ioan Andone vs Ionuţ Badea

CFR Cluj întâlneşte astăzi, de la ora 21:30, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, formaţia FC Braşov.Liderul CFR Cluj încearcă să obţină o nouă victorie în faţa formaţiei FC Braşov pentru a-şi asigura poziţia din clasament. Antrenorul Ioan Andone consideră că dacă echipa din Cluj va caştiga următoarele trei meciuri va fi campioană.

“Cele trei etape care urmează sunt decisive pentru titlu. Dacă luăm 9 puncte în mare parte suntem campioni, băieţii sunt conştienţi de asta. Pentru următorul meci am un singur jucător indisponibil, pe Liviu Ganea. Kapetanos a făcut deja trei antrenamente, e sănătos 100%, dar nu pregătit 100%,” spune Ioan Andone, potrivit Digisport.

Antrenorul echipei FC Braşov, Ionuţ Badea, a declarat, luni, că fotbaliştii Bruno Madeira, Mugurel Buga, Rareş Enceanu, David Distefano şi Alexandru Mateiu vor absenta în meciul cu formaţia CFR Cluj.
“Întâlnim o nouă echipă puternică a campionatului aflată într-un moment bun după victoria de la Piatra Neamţ, care le poate conferi un plus de încredere. Ei pot fi favoriţi «pe hârtie», dar soluţia pentru reuşită este o organizare foarte bună completată de ambiţia firească aferentă unui meci contra unei candidate la titlu. Deşi avem obiective diferite, am încredere că jucătorii înţeleg şi recunosc importanţa partidei. Au existat momente normale de euforie imediat după partida cu Dinamo, dar eliminate a doua zi după joc pentru că timpul nu ne permite, jucând la trei zile… Pentru meciul cu CFR Cluj întâmpin probleme de lot, cu mulţi jucători accidentaţi, Bruno Madeira, Mugurel Buga, Rareş Enceanu şi David Distefano, plus un jucător suspendat, Alexandru Mateiu”, a spus Ionuţ Badea pentru site-ul oficial al FC Braşov.

Meciul dintre CFR Cluj şi FC Braşov, contând pentru etapa a 29-a a Ligii I, se va disputa marţi, 1 mai, de la ora 21:30. Meciul va fi transmis pe Digisport şi LIVESCORE pe romanialibera.ro

Razvan Voiculescu
Razvan Voiculescuhttp://razvan-voiculescu
Razvan Voiculescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă