17.8 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialCerc de suspecti la Corbu

Cerc de suspecti la Corbu

» Procurorii au audiat zeci de persoane in dosarul dublului asasinat de la Corbu pentru a descoperi motivul crimei.

» Singurul suspect este un vecin al batranilor, unde s-a gasit hartie arsa, cu care ar fi putut incendia casa victimelor.

Crima de la Corbu le da batai de cap anchetatorilor. Modul in care a fost comisa, dar si faptul ca locul crimei a fost acoperit de apa si spuma, ingreauneaza munca procurorilor. Victimele, doi batrani de 85 de ani, au fost gasiti injunghiati de pompieri, care venisera sa stinga incendiul provocat la locuinta acestora. Oamenii legii spun ca cel mai probabil, criminalul a vrut sa isi acopere urmele. Totul a fost descoperit de vecinii batranilor: "Eu am sunat la 112. Iesisem in curte pentru ca nu aveam somn. Am zarit flacarile si am inceput sa strig dupa ajutor. Am sarit ca sa stingem focul. Cand ne-am apropiat, l-am vazut pe batran intr-o balta de sange, in curte", a declarat George Stere. Martorii spun ca, in casa, focul a fost pus in trei locuri. Pompierii s-au chinuit mai bine de doua ore ca sa stinga focul. "Nu am crezut vreodata ca este cineva in stare sa faca asa ceva! I-au omorit ca pe niste animale.

 

Nu pot sa cred. I-au ucis cu singe rece", a spus Victorita Hodor, in virsta de 57 de ani, fiica victimelor. Anchetatorii au audiat zeci de persoane pentru a descoperi daca batranii aveau dusmani sau daca au mai avut probleme.
Initial, oamenii legii au banuit ca este vorba de un jaf, dar, ulterior, au gasit in casa victimelor mai multe bunuri si sume importante de bani. "Aceasta a fost prima presupunere insa, pana acum nu s-a constatat disparitia unor bunuri de valoare sau a unei sume de bani. Mai mult, in casa celor doua victime am gasit un teanc de bancnote. Se pare ca batrinii nu detineau bijuterii", a declarat comisarul-sef Dorin Colidiuc, adjunctul sefului IPJ Constanta. Toate indiciile pe care anchetatorii le aveau ieri dupa-amiaza conduceau catre ideea ca Stan Tache a fost atacat, ca si sotia lui, in casa, autorii lovindu-l de mai multe ori, cu un cutit, in piept si in fata.

 

"Se pare ca batranul, pe care il credeau mort, s-a ridicat la un moment dat de la podea si a fugit in curte, in incercarea de a scapa. Acolo a fost ajuns insa din urma si ucis", a adaugat comisarul-sef Dorin Colidiuc. Politistii au adus la Corbu si un caine de urma, care i-a condus intr-o gospodarie situata peste drum de casa celor doua victime, in toaleta din curte a lui Dumitru Belian, unde politistii au gasit mai multe hirtii arse. Anchetatorii l-au audiat pe barbat. "Le-am spus politistilor ca, aseara, fiul meu mai mare s-a dus la toaleta si a aprins niste hirtii, pentru ca nu avem lumina acolo. Au mai gasit politistii niste haine de-ale mele, patate cu rugina, dar le-am explicat ca eu lucrez in constructii. Mi le-au confiscat. Oricum, or sa vada si ei ca alea nu sunt pete de sange", a declarat suspectul. Deocamdata, procurorii spun ca nu s-a luat nici o masura impotriva acestuia. Cei doi pensionari aveau o singura fiica si doi nepoti. Unul dintre ei este avocatul constantean Tiberiu Hodor.

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...
Ultima oră
Pe aceeași temă