19.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialCelebritatile din teatru se intalnesc cu copiii din Timisoara

Celebritatile din teatru se intalnesc cu copiii din Timisoara

» O noua intalnire cu mari artisti ai scenei romanesti va avea loc la sfarsitul acestei luni.

» "Intoarcerea Panterei roz" va fi jucata la Opera Nationala.

Doua mari spectacole vor fi prezentate publicului timisorean in perioada 31 mai – 1 iunie. Pe 31 mai, publicul va putea urmari pe scena Filarmonicii "Banatul" reprezentatia "Alo, aici revista!" . Nume mari ale scenei romanesti vor aduce in fata publicului momente savuroase si pline de umor interpretate de Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Nae Lazarescu, Vasile Muraru, Cristina Stamate, Adrian Enache, Daniela Cristea, Valentina Fatu, Mirela Boureanu. Va participa Ansamblului de Balet al Teatrului de Revista "Constantin Tanase". Spectacolul poarta semnatura regizorului Bitu Falticeanu.

Pe 1 iunie, in sala Operei Nationale va fi jucata "Intoarcerea panterei roz", un muzical pentru copii. Spectacolul este jucat de opt actori, intre care si colaboratori ai teatrelor Mic si Metropolis, la care se adauga Ansamblul de balet al Teatrului de Revista "Constantin Tanase" din Bucuresti. 200 de copii premianti vor beneficia de intrare gratuita, iar 50 de olimpici vor primi diplome, bani, carti si dulciuri, in cadrul unei festivitati care va avea loc in ziua de 2 iunie, ora 12, in Sala Festiva a Mitropoliei Banatului. Biletele se gasesc la agentia Operei Nationale Romane Timisoara.

Fundatia Artmedia organizatorul manifestarilor. Membrii ei vor sa creeze posibilitatea intalnirii spectatorilor cu mari nume ale scenei dramatice romanesti. Prin demersul sa de promovare a valorilor romanesti, fundatia asigura in permanenta diversitatea evenimentelor culturale. Totodata valorifica cultura romaneasca si in strainatate prin concerte si spectacole din repertoriul curent, dar si prin participari la festivaluri.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă