12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialCel mai longeviv conducător din fotbalul românesc s-a retras din activitate

Cel mai longeviv conducător din fotbalul românesc s-a retras din activitate

Jean Pădureanu, cel mai longeviv conducător din fotbalul românesc, s-a retras din activitate, momentul fiind marcat prin o festivitate specială, transmite MEDIAFAX.

Festivitatea a început cu aproximativ 40 de minute înainte de startul meciului dintre Gloria Bistriţa şi Dinamo, la stadionul din Bistriţa care poartă numele preşedintelui Jean Pădureanu.

La eveniment, alături de Pădureanu s-au aflat, pe gazonul arenei din Bistriţa, vicepreşedintele LPF şi observatorul partidei, Alexandru Boc, preşedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache, primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, preşedintele CJ Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, prefectul judeţului Ioan Ţintean, precum şi noul şef al clubului, administratorul special Alexandru Hatfaludi.

Primarul Ovidiu Creţu i-a oferit lui Pădureanu o diplomă de mari dimensiuni, preşedintele CJ i-a dat o plachetă, prefectul o diplomă de excelenţă, iar Constantin Anghelache un premiu de excelenţă şi un buchet de trandafiri albi şi roşii. De asemenea, Alexandru Boc i-a înmânat lui Jean Pădureanu un trofeu din partea LPF. Fiecare a ţinut un scurt discurs, mulţumindu-i lui Pădureanu pentru realizările înregistrate de-a lungul anilor şi urându-i sănătate şi viaţă lungă. Ultimul care a vorbit a fost Jean Pădureanu, care a spus că este foarte emoţionat. La rândul său, el le-a mulţumit suporterilor bistriţeni şi iubitorilor fotbalului din întreaga ţară care au apreciat lucrurile bune pe care le-a făcut. Pădureanu le-a mulţumit şi celor din tribune care au fost alături de echipă.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă