15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialCea mai rapida postarita din Moldova este din Botosani

Cea mai rapida postarita din Moldova este din Botosani

Zeci de postasi s-au intrecut pe Stadionul Municipal din Vaslui unde, vineri, s-a desfasurat competitia regionala a "Marsului Factorilor Postali". S-a alergat mult, emotiile au fost mari, iar factorii postali din toata Moldova au incurajat concurentii pe toata durata concursului.

In costumul albastru, de postas, cei 24 de finalisti ai etapei regionale a "Marsului factorilor postali", din judetele Iasi, Vaslui, Botosani si Suceava au incercat sa arate ca pot reprezenta Moldova la faza nationala. Consursul organizat de catre Sindicatul Postei Romane si Directia Regionala de Posta Iasi s-a bucurat de sustinerea colegilor, veniti de la oficiile din toata Moldova. Primele care au fost poftite la start au fost cele 12 postarite, care si-au jucat sansa pana la epuizare. Cele 7 ture si jumatate de stadion au fost un efort prea mare pentru trei dintre acestea care au abandonat pe parcurs. Multe dintre ele au auzit pentru prima data fluierul unei competitii dar s-au descurcat onorabil. Altele, sportive de performanta au fost mai iute de picior si au lasat colegele cu multe ture in urma. Dupa un mars prin canicula, s-au clasat pe primele trei locuri si vor reprezenta zona Moldovei la faza finala de la Gura Humorului din 12-14 iunie trei femei: locul 1 – Andreea Arsene, Oficiul Postal Botosani, locul 2 – Marinica Husman, Oficiul Postal Vladeni Iasi, locul 3 – Rodica Moisa, Oficiul Postal Campulung Moldovenesc Suceava.

 

"A fost extrem de usor deoarece eu sunt antrenata. Am castigat Balcaniada Pastasilor, anul trecut. Cu toate acestea felicit toate colegele mele pentru ca au dat dovada de tarie sI vointa", a spus Andreea Arsene, castigatoarea locului I. La baieti, pe locul I s-a clasat Constantin Vacarasu, de la Oficiul Postal Pascani, Iasi, urmat de Daniel Danila, Oficiul Postal Dorohoi, Iasi, si Ciprian Melinceanu – Oficiul Postal Husi, Vaslui.

Cele mai citite

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...
Ultima oră
Pe aceeași temă