18.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialMesaje de Crăciun: cele mai frumoase urări pentru cei dragi

Mesaje de Crăciun: cele mai frumoase urări pentru cei dragi

Traficul prin mesageria scrisă se supraaglomerează in aceste zile la operatorii de telefonie mobilă, căsuţă de mesaje de pe adresa personală sau de serviciu de email se umple de mesaje, iar pe reţelele de socializare abundă poze dintre cele mai diverse cu urări si imagini de sezon. Sms-ul de Crăciun a devenit deja un obicei pentru fiecare: fie în seara de Ajun, fie chiar în ziua Crăciunului scriem mesaje şi nu pierdem ocazia să le răspundem celor dragi. Cu acest prilej, pe internet circulă o mulţime de mesaje şi urări care pot fi folosite pentru SMS-uri de felicitări de Crăciun.

Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald şi mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun Fericit!

Crăciun cât mai luminos, vis de iarna călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi!

Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile şi retrăieşte miracolul nopţii de Crăciun!

Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste.

Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc! 

În ziua de Crăciun când te îndopi cu porc și sarmale și n-ai timp nici să suspini, eu am să-ți aduc aminte că nu e bine să consumi excesiv sare, zahar și grăsimi.

Sărbători fericite și un brad cat mnai frumos. Sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece pe jos.

Sunt virusul Moş Crăciun. Dacă vrei cadouri, trimite telefonul tău la adresa pe care o vei primi în următorul mesaj sms.

E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afară…prin zăpadă Moşul zboară ? …Ni se trage de la vin…

Iţi doresc un Crăciun fericit alături de familie şi prieteni, să te distrezi şi să te relaxezi… şi, cel mai important, să nu faci nimic din ceea ce eu nu aş face! Moşul te vede! Ho-ho-ho!

Cele mai citite

SUA declară că e „inacceptabil” ca Israelul să închidă două puncte pentru intrarea ajutorului umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) consideră "inacceptabilă" închiderea de către Israel a două puncte importante de intrare a ajutorului umanitar în Gaza, cele de la Rafah şi...

Regele Charles al III-lea nu-l va întâlni pe Prințul Harry din cauza programului foarte încărcat al monarhului

Prințul Harry nu se va întâlni cu tatăl său, Regele Charles al III-lea, în timpul vizitei pe care o efectuează în prezent în Marea...

Klaus Iohannis vrea un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este nevoie de un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO, pentru apărare, dar şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă