25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialCe actor a fost ales de producătorii filmului biografic „Bohemian Rhapsody” să...

Ce actor a fost ales de producătorii filmului biografic „Bohemian Rhapsody” să joace rolul genialului Freddie Mercury

Cineastul Bryan Singer se află în discuţii pentru a regiza filmul biografic „Bohemian Rhapsody”, despre ascensiunea trupei Queen.

Rami Malek, starul din "Mr. Robot", care a câştigat recent premiul Emmy, a fost ales de producătorii filmului biografic "Bohemian Rhapsody" pentru rolul lui Freddie Mercury, relatează Variety.com.

Singer a confirmat ştirea pe Instagram cu o fotografie a echipei care va lucra la film. Fotografia confirmă şi alegerea lui Rami Malek pentru rolul lui Freddie Mercury. Anthony McCarten, cunoscut pentru pelicula "The Theory of Everything", a scris scenariul pentru "Bohemian Rhapsody".

Membrii fondatori ai trupei Queen, Brian May şi Roger Taylor, vor fi producătorii muzicali ai filmului. Malek, în vârstă de 35 de ani, a câştigat recent premiul Emmy pentru cel mai bun actor, după interpretarea sa din seria "Mr. Robot".

Rami Malek a fost ales după ce Sacha Baron Cohen a decis să renunţe la proiect, deşi fusese distribuit în rolul lui Mercury. Actorul britanic Sacha Baron Cohen a explicat într-un interviu acordat lui Howard Stern de ce a renunţat să-l interpreteze pe Freddie Mercury, în 2013. Viziunea lui asupra filmului despre viaţa solistului Queen era în contrast cu perspectiva foştilor membri ai trupei.

Filmul inspirat din viaţa lui Freddie Mercury este un proiect cinematografic ce iscă polemici, deoarece biografia starului rock se va desfăşura în împrejurări neconforme adevărului istoric. Producătorii, foştii membri ai trupei Queen, au hotărât să-şi impună perspectiva proprie în filmarea aceste poveşti care ar trebui să urmeze cursul vieţii reale, în opinia actorului Sacha Baron Cohen. Excentricul actor Baron Cohen a fost desemnat de la debutul proiectului din 2010 să-l interpreteze pe Mercury.

Abia anul acesta, comediantul britanic a dezvăluit motivele ce l-au determinat să renunţe la rol, după ce nu a reuşit să ajungă la un consens cu muzicienii de la Queen. Sacha Baron Cohen ar fi vrut să evoce viaţa lui Freddie, pe numele său real Farrokh Bulsara, fără tabuuri, autentic şi verosimil. Freddie Mercury a murit la vârsta de 45 de ani după o luptă cu SIDA. Brian May şi Roger Taylor, colegii de trupă ai lui Mercury voiau însă să concentreze povestea transpusă în film în jurul epocii de glorie a cântăreţului, astfel încât pelicula să poată fi destinată audienţei generale.

"Un membru al trupei, pe care nu-l voi numi, mi-a spus că filmul este genial pentru că în mijlocul acţiunii se întâmplă ceva formidabil", şi-a amintit Sacha Baron Cohen referindu-se la una dintre reuniunile de lucru împreună cu muzicienii de la Queen."Eu am întrebat ce chestie formidabilă se întâmplă în mijlocul acţiunii filmului, iar el mi-a răspuns: «Freddie moare». Umoristul Cohen i-ar fi întrebat, apoi, inocent: "Apoi, ce se întâmplă în continuare?" Muzicianul de la Queen, căruia Baron Cohen nu i-a dezvăluit identitatea, ar fi replicat: "Vedem cum formaţia trece peste această tragedie, indiferent cât de dureros ar părea".

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

Cetățenii UE consideră dezastrele naturale o amenințare mai mare decât un eventual război

Cetățenii din mai multe țări membre UE consideră că dezastrele naturale legate de climă reprezintă o amenințare mai mare decât un eventual război. Acest punct...

O companie a ajuns să valoreze 2.000 de miliarde de dolari

CEO-ul companiei Nvidia dezvăluie cum a ajuns firma lui să valoreze 2.000 de miliarde de dolari, arată un articol publicat pe site-ul termene.ro. Interviul cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă