18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialCe a declarat Zinaida Greceanîi, după afișarea rezultatelor parțiale

Ce a declarat Zinaida Greceanîi, după afișarea rezultatelor parțiale

Candidata socialistă Zinaida Greceanîi a declarat, duminică, după publicarea rezultatelor parțiale, că deocamdată este prematur de a face concluziile finale ale alegerilor, conform Unimedia.

“Eu nu cred că acesta este rezultatul final, când o să fie 100%, voi face declarații despre ce vom face mai departe”, a declarat candidatul socialiștilor. 

Citește și: Rezultate parțiale: Dorin Chirtoacă a CÂȘTIGAT alegerile pentru Primăria Chişinăului

Greceanîi susține că nu regretă faptul că a refuzat să participe în dezbateri pentru că a dorit să transmită mesajele direct la alegători. 

 De asemenea, candidatul PSRM spune că a fost o campanie intensă, mai ales în această zi de alegeri: “Mi se pare că a fost foarte tenisonată situația, în unele suburbii a fost foarte tensionat, o să vedem care vor fi contestațiile”.

Candidatul liberal Dorin Chirtoacă a câştigat, duminică, alegerile pentru Primăria Chişinăului, cu 50,57% din voturi, potrivit rezultatelor după numărarea a 60,06% din procesele verbale, relatează site-ul Unimedia.info.

Candidata socialistă Zinaida Greceanîi a obţinut 49,43%. 

Actualul primar al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, și-a revendicat deja victoria în alegeri, declarând duminică seara că, după numărarea voturilor din suburbii, ar putea câștiga cu 53%.

 

Cele mai citite

A crescut interesul românilor pentru a deveni proprietari de case în Dubai

Dubaiul reprezintă un teritoriu extrem de ofertant pentru românii care sunt în căutare de investiții imobiliare pe termen mediu și lung. Astfel, aceștia achiziționează...

Comisia Europeană a aprobat ajutorul de 95,3 milioane euro acordat de România companiei aeriene TAROM

Comisia Europeană a aprobat, luni, planurile României de a acorda transportatorului aerian naţional deţinut de stat, TAROM, un ajutor de restructurare în valoare de...

Primarii ar putea avea mandat de 5 ani, dacă deputații votează legea

Proiectul de lege care prevede mandate de 5 ani pentru primari, viceprimari, consilieri locali și județeni, respectiv președinți și vicepreședinți de consilii județene ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă