17.3 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialCazul copilul ucis de câini. Avocat: Carmen Secăreanu NU a fost pusă...

Cazul copilul ucis de câini. Avocat: Carmen Secăreanu NU a fost pusă sub acuzare

Avocata preşedintelui Asociaţiei Caleidoscop, Carmen Secăreanu, a declarat vineri, la ieşirea de la Parchetul instanţei supreme, că aceasta este incriminată în dosarul privind moartea lui Ionuţ Anghel, dar nu a fost pusă încă sub acuzare, informează Mediafax.

Potrivit avocatei, Carmen Secăreanu a aflat joi seară că este parte incriminată în acest dosar, iar vineri s-a prezentat la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru a lua la cunoştinţă conţinutul dosarului.

Avocata a spus că preşedinta Asociaţiei Caleidoscop nu este pusă sub acuzare până la acest moment, precizând că prezenţa ei la Parchet este unul dintre demersurile pregătirii apărării în acest caz.

Avocata a mai spus că acest dosar este în faza actelor premergătoare, arătând că pe măsură ce vor apărea detalii sau informaţii noi referitoare la clienta sa, le va face publice.

Carmen Secăreanu nu a răspuns întrebărilor jurnaliştilor nici la intrare şi nici la ieşirea de la Parchetul instanţei supreme.

Preşedinta Asociaţiei Caleidoscop, Carmen Secăreanu, a fost, vineri, la Parchetul instanţei supreme pentru a fi audiată în dosarul în care se fac cercetări privind împrejurările în care a murit Ionuţ Anghel, unul dintre câinii care l-au muşcat fiind adoptat în 2008 de ONG-ul condus de aceasta.

Cele mai citite

Donald Tusk vrea să consolideze granița Poloniei cu Belarusul

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a declarat, astăzi, că Varșovia începe lucrările pentru consolidarea întregii granițe estice, deoarece țara se confruntă cu ceea ce el...

Daniel Nicodim, viceprimar Ploiești: Legea care a declarat 10 Mai ca Ziua Independenței Naționale a îndreptat o gravă mistificare istorică

Primăria municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești au organizat ceremoniile dedicate Zilei Independenței Naționale a României, care s-au desfășurat la Monumentul Vânătorilor, primul monument din...

VIDEO. Semimaratonul Bucureștiului, câștigat de atletul kenyan Alex Nzioka Matata

Cea de-a 13 ediţie a Semimaratonului Bucureşti a fost câștigată de atletul kenian Alex Nzioka Matata, care a parcurs cei 21 de km într-o...
Ultima oră
Pe aceeași temă