16.5 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialCaz şocant în Argeş: O fată a fost închisă într-o cuşcă de...

Caz şocant în Argeş: O fată a fost închisă într-o cuşcă de câine de părinţi

O tânără de 17 ani din judeţul Argeş a fost bătută de părinţi şi ţinută două săptămâni într-o cuşcă de câine, drept pedeapsă pentru relaţia pe care fata o avea cu un băiat, informează Mediafax.

Poliţia şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului (DGASPC) a declanşat o anchetă în acest caz.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Argeş, este vorba despre o tânără de 17 ani din localitatea Bogaţi, care a fost lovită de părinţi şi ţinută timp de două săptămâni în cuşca unui câine.

Conform sursei citate, fata a reuşit să scape singură din cuşcă şi i-a anunţat pe vecini, care au dus-o la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, unde a primit îngrijiri medicale, apoi a fost externată, întorcându-se acasă.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în acest caz pentru infracţiunea de rele tratamente aplicate minorului.

“Fata s-a prezentat la spital, iar medicii, conform procedurii, au anunţat Poliţia şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Argeş. În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului. Primele dată arată că părinţii au fost nemulţumiţi din cauza relaţiei pe care tânăra o avea cu un băiat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Dănuţ Dinu.

Potrivit acestuia, fata a fost dusă la Serviciul Medico-Legal pentru eliberarea unui certificat care să ateste numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie, iar miercuri poliţiştii, însoţiţi de reprezentanţi ai DGASPC, vor merge la locuinţa acesteia pentru a discuta cu părinţii şi cu vecinii.

Din primele declaraţii ale fetei reiese că aceasta a fost ţinută în cuşcă timp de două săptămâni.

Cele mai citite

VIDEO. Spectacol pe cerul României. Aurora boreală, la o intensitate care nu a mai fost observată de sute de ani

Aurora boreală, unul dintre cele mai fascinante fenomene naturale, a oferit un spectacol rar și uimitor în noaptea de vineri spre sâmbătă, surprinzând locuitorii...

Rusia – Ucraina, ziua 787: Peste 1.700 de localnici, nevoiți să se refugieze din Harkov

Ofensiva terestră rusă din regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei a determinat evacuarea a 1775 de locuitori, a comunicat ast[zi în mediile sociale guvernatorul regiunii,...

Simion sare peste oi și trece la muls direct ciobanul

Ilustrație: Marian Avramescu Parlamentarul mioritic, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a trecut puțin peste tradițiile românești, de dragul strângerii de sponsorizări...
Ultima oră
Pe aceeași temă