20.3 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialCâţi telespectatori au vizionat, vineri seara, "Vocea României"

Câţi telespectatori au vizionat, vineri seara, “Vocea României”

Cea de-a doua ediție a noului sezon al show-ului “Vocea României” a fost urmărită, vineri, pe întreaga sa durată de difuzare, 20:30 – 22:46, la nivel național, de peste 1,5 milioane de români, informează Mediafax.

În minutul de maximă audiență, de la 21:58, “Vocea României” a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 2,1 milioane de români, potrivit Pro TV.

Totodată, “Vocea României” a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 11,7 puncte de rating și 27,7% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de televiziunea clasată pe locul al doilea, care a obţinut 7,2 puncte de rating și 16,9% share.

Audițiile pe nevăzute au continuat, vineri seară, la “Vocea României”, cu voci care au impresionat antrenorii. Unii dintre concurenți au venit plini de emoții, alții siguri pe ei și deciși să meargă mai departe, iar cei mai mulți au reușit să-și găsească un loc într-una dintre cele patru echipe. Și Smiley a avut parte de o surpriză în ediția de vineri a emisiunii, întrucât echipa sa de la casa de producție Hahaha a venit pe scenă pentru a-i cânta “La mulți ani!” antrenorului.

Primul concurent care a impresionat juriul a fost Ștefan Liche, în vârstă de 16 ani, care a cântat melodia “De-ai fi tu salcie la mal” și a reușit să întoarcă trei scaune. Tudor Chirilă, Smiley și Marius Moga au simțit potențialul lui Ștefan și s-au luptat pentru el. Concurentul a ales să meargă mai departe alături de Smiley.

Cristina Bălan a fost concurenta care i-a pus pe telespectatori în locul antrenorilor. Toți au ascultat interpretarea ei fără să vadă cum arată, deoarece aceasta a cântat melodia “Down on my knees” din spatele cortinei. După trei ani de pauză în industria muzicală, Cristina Bălan (fosta solistă a trupei Impact, n.r.) a revenit pe scena “Vocea României” și a întors cele patru scaune ale antrenorilor. Ea a decis să se alăture echipei lui Tudor Chirilă.

Jessie Baneș a interpretat melodia “Mama Do” și a reușit să-l impresioneze cu tehnica sa vocală pe Marius Moga, care a ales-o în echipa sa.

Cristina Lupu a interpretat melodia “That don’t impress me much” și a întors trei scaune. Tudor Chirilă, Smiley și Marius Moga au fost încântați de vocea acesteia, concurenta decizând să meargă în echipa lui Tudor.

Antrenorii au fost seduși de vocea lui Daniel Bălan și au rezonat cu modul în care el a cântat melodia “La boheme”. Toți patru s-au întors și s-au luptat minute în șir pentru el, dar Daniel a ales să facă parte din echipa Loredanei.

Ana Maria Ababei a cântat melodia “Love me like you do” într-o manieră proprie, cu care i-a cucerit pe Smiley și Moga. Ana Maria și Smiley sunt născuți în aceeași zi, prilej pentru care cei doi s-au îmbrățișat, iar ei i-a fost foarte ușor să aleagă alături de cine va merge mai departe.

George Tudor Ion a interpretat melodia “So sick” și l-a convins pe Smiley că merită să meargă mai departe. Antrenorul a fost impresionat de vocea concurentului și s-a întors pentru a-l lua în echipa sa.

Cea de-a doua seară de audiții pe nevăzute s-a încheiat cu Roxana Morar, care a cântat piesa “Breaking the law”, demonstrând că nu doar rock-ul i se potrivește, ci că poate aborda cu ușurință orice gen muzical. Moga și Tudor s-au întors și s-au luptat pentru ea, însă Roxana a ales să meargă mai departe în echipa celui din urmă.

Vineri seară, Loredana și Moga au adus în echipele lor câte un concurent, iar Tudor și Smiley câte trei. Astfel, în acest moment, Loredana și Moga au câte trei concurenți în echipă, iar Tudor și Smiley câte cinci, cu care vor merge către râvnitul trofeu și marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Cele mai citite

SINDICATELE DIN CULTURĂ declară pe 18 Mai–NOAPTE ÎN MUZEELE DIN ROMÂNIA!

COMUNICAT DE PRESĂ SINDICATELE DIN DOMENIUL PROTECȚIEI PATRIMONIULUI CULTURAL NAȚIONAL asociate în cadrul Federației Naționale a Sindicatelor din Cultură și Mass-Media „CulturMedia” – CNS Cartel...

Rafila: Evoluţia artistului Florin Piersic este una favorabilă

Evoluţia artistului Florin Piersic, operat la Spitalul "Foişor" din Capitală, este una favorabilă, a anunţat sâmbătă ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, potrivit agerpres.ro. "Am şi eu...

One United Properties își umflă artificial profitul vânzând apartamentele către firmele pe care le deține. Implicat este și un bogătaș elvețian

Victor Căpitanu și Andrei Liviu Diaconescu susțin că profitul dezvoltatorului pe care îl dețin, One United Properties, va fi de 525 milioane de...
Ultima oră
Pe aceeași temă