11.1 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialCasă amenajată cu materiale şi tonuri naturale

Casă amenajată cu materiale şi tonuri naturale

Oricine paseste in interiorul acestei case s-ar simti cuprins de o stare de liniste si calm. Materialele cu care a fost realizată amenajarea şi tonurile naturale ale peretilor si pardoselii creeaza o atmosfera relaxanta si foarte primitoare. La aceasta contribuie si lumina naturala care patrunde prin ferestrele mari si usile din sticla.

Cu siguranta, in amenajarea acestei locuinte s-a pus accent pe frumusetea elementelor naturale. In sprijinul acestei idei vin piesele de mobilier din lemn (dulapuri, mese), cosurile din fibre si accesoriile din tesaturi naturale. Chiar si terasa a fost acoperita cu o marchiza dintr-un material natural, si anume: rachita.

Dulapurile si mesele in culori inchise creeaza un contrast placut cu nuantele mai deschise ale peretilor (diverse tonuri de bej). In acest cadru, accentele de culoare sunt introduse prin plante si fructe, care completeaza imaginea naturala a interiorului.

Cadrul exterior este la fel de relaxant si reconfortant. Terasa generoasa, amenajata atent, florile proaspete si gazonul verde, inconjurat de copaci, sunt suficiente pentru a te deconecta de agitatia si stresul cotidian.

Sursa foto: http://adorable-home.com

 

 

Cele mai citite

Simona Halep și-a aflat adversara de la turneul Trophee Clarins

Simona Halep va debuta la turneul de categorie WTA 125 Trophee Clarins de la Paris împotriva americancei Mccartney Kessler, jucătoare care în acest moment...

Reacția purtătorului de cuvânt al BOR, după ce Elveția a câștigat Eurovisionul: „Victoria lui Nimeni. Un imn înălţat non-binarităţii”

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române (BOR), a reacționat dur după ce interpretul elvețian Nemo a cucerit marele trofeu de la...

VIDEO. Semimaratonul Bucureștiului, câștigat de atletul kenyan Alex Nzioka Matata

Cea de-a 13 ediţie a Semimaratonului Bucureşti a fost câștigată de atletul kenian Alex Nzioka Matata, care a parcurs cei 21 de km într-o...
Ultima oră
Pe aceeași temă