12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialCAPRICORN 8 - 14 octombrie

CAPRICORN 8 – 14 octombrie

In acest weekend, Capricornul are mult de-a face cu pornirile sale interioare. El va voi sa faca un anume lucru din ceea ce-i face placere si-l implineste, ar vrea sa faca ordine intr-o serie de probleme din cele care-i greveaza timpul, chiar ar porni o serie de proiecte noi, dar sunt alte multe obligatii sufocante, nesuferite, care il impiedica sa se comporte asa cum ar voi el.

Ceea ce nu stiti dvs. este ca multe lucruri se pot rezolva cu o singura intrebare, aproape fiecare zi a saptamanii poate deveni mai limpede doar cu o intrebare adresata cui trebuie. Dar dvs. nu va simtiti deloc bine daca sunteti in postura de fi ajutati de altii. Tot greul trebuie sa fie urnit doar de dvs.

Incepand de luni reveniti cu picioarele pe pamant si porniti sa verificati diverse posibilitati de a deschide alte cai de exprimare a valorii dvs. Aveti o serie de proiecte cu care sa impresionati, mai lipseste ocazia de a le prezenta. Aceasta este perioada propice cand sa va manifestati spiritul independent, explorand mai cu curaj domenii dintre cele mai variate si chiar inedite, dar atentie la acea nota de sensibilitate, sau poate vreti s-o numiti intuitie, sa nu cumva sa treceti pe langa usi deschise pe care dvs. sa nu le vedeti tocmai atunci cand trebuie.

Miercuri si joi trebuie sa va straduiti sa fiti si mai ancorati in realitate, astfel ca sa vedeti cat sunteti de binecuvantati de stele si sa va bucurati de ceea ce vi se ofera. Daca sunteti intr-o relatie stabila sau nu, parca tocmai acum va atrage ideea unei aventuri, o perioada scurta de timp in care sa va faceti de cap putin, asa pentru a va descatusa de toate frustrarile cotidiene, fara sa va ganditi la consecinte.

Puteti face tot ceea ce va trece prin capt, dar atentie, acum apare riscul sa va schimbati destinul sentimental. Depinde de dvs. daca vreti asta sau nu. Vreti oare sa va angajati intr-o noua relatie pe termen lung care sa va faca sa uitati angajamentele anterioare, in caz ca le-ati facut? Daca nu aveti o relatie inca, este timpul potrivit pentru a stabili una. Referitor la bani asteptati unele incasari, referitor la sanatate nimic ingrijorator nu apare.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă