10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialCampanie Bosch

Campanie Bosch

La aniversarea celor 125 de ani de la înfiinţarea companiei germane şi 150 de ani de la naşterea fondatorului său, Bosch oferă tuturor clienţilor din România ocazia  de a sărbători împreună şi de a-şi împlini dorinţele „la pachet”.

Electrocasnicele încorporabile reprezintă categoria care ridică cele mai mari provocări pentru producători. Cel mai important criteriu de performanţă pentru bucătăriile încorporabile de azi este ca modulele şi elementele individuale să se îmbine perfect, pentru a asigura cea mai ridicată eficienţă. Bosch a urmărit să producă electrocasnice care sunt uşor de instalat şi asigură flexibilitatea necesară pentru amenajarea optimă a spaţiului. Unul dintre avantajele electrocasnicelor încorporabile constă în faptul că permite folosirea la maximum a spaţiului existent, impunând cele mai puţine restricţii, atât din punct de vedere funcţional, cât şi al soluţiilor de design şi de amenajare a bucătăriei. La sărbătoarea Bosch participă următoarele produse încorporabile: cuptoarele, plitele, hotele, maşinile de spălat vase, maşinile de spălat rufe, aparatele frigorifice şi aparatele compacte, gamă din care fac parte cuptoarele cu aburi, cuptoarele multifuncţionale cu microunde, cuptoarele cu microunde, sertarele termice şi espressoarele.

În cadrul campaniei naţionale ce a început săptămâna aceasta şi se va încheia pe 18 decembrie 2011, la orice pachet format din cuptor şi plită încorporabile Bosch, precum şi pentru orice alt produs încorporabil Bosch achiziţionat împreună cu acest pachet primeşti cadou o reducere de 12,5%.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă