19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialCamerista care îl acuză pe DSK de agresiune sexuală ameninţă cu proces...

Camerista care îl acuză pe DSK de agresiune sexuală ameninţă cu proces civil

În cazul în care procurorii vor renunţa la acuzaţiile penale împotriva fostului director al FMI, Dominique Strauss-Kahn, camerista care îl acuză de agresiuni sexuale a spus că va iniţia un proces civil pentru a solicita daune morale, afirmă avocatul acesteia, citat de AFP, potrivt Mediafax.

“Doreşte să i se facă dreptate, iar dacă procurorii vor renunţa la acuzaţii, va trebui să iniţiem un alt proces, civil”, a declarat avocatul cameristei, Kenneth Thompson, în cursul unei conferinţe de presă organizate la New York.

“Eu şi fiica mea plângem în fiecare zi”, a declarat, cu aceeaşi ocazie, camerista Nafissatou Diallo, declarând că vrea să fie “curajoasă în numele tuturor femeilor din lume”.

Avocatul Kenneth Thompson a subliniat că vor lua “atitudine în locul tuturor femeilor din lume care au fost victime ale agresiunilor sexuale”.

Intervenţia publică a lui Nafissatou Diallo a avut loc la un centru creştin din Brooklyn, la o zi după audierea timp de opt ore de către procurorul din Manhattan.

Cele mai citite

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...

METEO. Mai multe județe afectate de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod galben pentru intensificări ale vântului, valabilă în următoarele ore, pentru nouă județe și Municipiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă