19.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialBuzău: Femeie dată dispărută de familie, căutată

Buzău: Femeie dată dispărută de familie, căutată

O femeie de 54 de ani, care are mai multe magazine în județul Buzău, este căutată de polițiști și pompieri după ce fiul său a dat-o dispărută, relatează Mediafax. Anchetatorii iau în calcul posibilitatea unei sinucideri. 

Femeia a dispărut în cursul zilei de duminică, fiul acesteia sesizând Poliția și spunând că nu ar mai fi reușit să ia legătura telefonic cu aceasta, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor. 

Bărbatul ar fi aflat că mama sa, în vârstă de 54 de ani, administrator al mai multor magazine din comuna Berca, dar și al unui angro în Buzău, ar fi mers în cursul zilei la unul dintre magazine, după care nimeni nu a mai putut lua legătura cu ea.

Ulterior, fiul femeii a mers pe malul canalului hidrotehnic din localitatea Cândești, unde a găsit parcată duba cu care mama sa obișnuia să care marfă. Mașina, încărcată cu marfă, era încuiată, iar telefonul femeii se afla în interior.

Polițiștii și pompierii au început o anchetă în acest caz, luând în calcul mai multe variante, însă cea mai plauzibilă este cea a sinuciderii. Astfel, se presupune că femeia s-ar fi aruncat în canalul hidrotehnic, motiv pentru care în zonă au fost mobilizați doi scafandri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brăila.

Căutările scafandrilor în apa adâncă de aproximativ șapte metri și murdară se desfășoară cu dificultate și cel mai probabil vor fi suspendate, urmând să fie reluate luni dimineață.

Conform anchetatorilor, un bărbat a declarat că ar fi observat un cadavru plutind pe apă, în timp ce un cioban a spus că ar fi văzut-o pe femeie cum își agață o geantă de gât și se aruncă în apă.

Primarul comunei Berca, Valeriu Marcu, a susținut că magazinele deținute de femeie au o activitate satisfăcătoare. El a precizat însă că femeia părea să aibă unele probleme de sănătate, în ultimele luni ea slăbind foarte mult.

Cele mai citite

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...

Când revin elevii în bănci? Calendarul examenelor naționale

Școala începe pe 8 mai, după vacanța de primăvară și după sărbătorile de Paște pentru creștinii ortodocși, conform calendarului anului școlar 2023-2024. Cursurile din modulul 5...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...
Ultima oră
Pe aceeași temă