11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialBugetul Preşedinţiei, adoptat de comsiii

Bugetul Preşedinţiei, adoptat de comsiii

Bugetul Administraţiei Prezidenţiale pentru anul 2016 va fi de 56,3 milioane de lei, în creştere cu 39% faţă de anul în curs. În buget este cuprinsă şi suma de 5.000 de lei pentru "hrana animalelor", în creştere faţă de anul în curs, când au fost alocaţi doar 2.000 de lei pentru acest capitol.

Reprezentantul Preşedinţiei a fost întrebat de către parlamentarii din Comisiile de buget ce animale "a lăsat fostul preşedinte" la Palatul Cotroceni, glumind că întreabă acest lucru pentru că "jurnaliştii sunt curioşi". Acesta a explicat că Palatul Cotroceni are un "pârău şi patru lacuri artificiale", iar hrana este pentru peşti.

"Aceste lacuri conţin, aşa cum ne putem aştepta, peşti. Hrana este destinată peştilor din lacul artificial al Palatului Cotroceni", a spus reprezentantul Palatului Cotroceni.

Bugetul Administraţiei Prezidenţiale a fost adoptat, sâmbătă, de Comisiile pentru buget, aleşii glumind cu reprezentantul Preşedinţiei când au aflat că suma de 5.000 de lei cuprinsă în buget pentru hrana animalelor este destinată peştilor din lacurile artificiale ale Palatului Cotroceni.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă