17.4 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialBugetele RATB şi RADET, suplimentate cu 44, respectiv 20 de milioane de...

Bugetele RATB şi RADET, suplimentate cu 44, respectiv 20 de milioane de lei

Consilierii generali au aprobat, joi, suplimentarea bugetului RATB cu 44 de milioane de lei, din fondul de rezervă bugetară, bani din care vor fi asigurate salariile angajaţilor. Alţi 20 de milioane de lei au fost alocaţi suplimentar bugetului RADET, transmite Mediafax.

Potrivit unui proiect de hotărâre aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, bugetul Primăriei Capitalei a fost diminuat cu 69.944.000 de lei de la obiectivul de investiţii “Supralărgire Fabrica de Glucoză”.

Consilierii generali au aprobat alocarea, din fondul de rezervă bugetară al CGMB, a sumei de 44 de milioane de lei pentru Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB).

Citeşte şi: PDL: RADET şi RATB sunt în pragul falimentului

Pe lângă cei 44 de milioane de lei daţi suplimentar Regiei Autonome de Transport Bucureşti pentru asigurarea salariilor angajaţilor, au mai fost alocaţi peste 50 de milioane de lei Administraţiei Străzilor, aproximativ 7,5 milioane de lei Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale, 6,8 milioane de lei Administraţiei Lacuri Parcuri şi Agrement şi 6,8 milioane de lei unor instituţii de cultură.

Totodată, la propunerea viceprimarului Marcel Nicolaescu a fost realocată suma de 20 de milioane de lei de la obiectivul de investiţii “Lărgirea străzii Braşov” la obiectivul “Pasajul Mihai Bravu”.

Citeşte şi: Circulaţia RATB, modificată în weekend din cauza paradei

Potrivit proiectului, modificările adoptate de consilierii generali nu afectază echilibrul bugetar, fiind în fapt o redistribuire de sume în interiorul şi între bugetele instituţiilor.

Un alt proiect a avut în vedere suplimentarea bugetului Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti, care a primit suma de 20 de milioane de lei.

Cele mai citite

PNL îl trimite înapoi la Brașov pe ministrul Veștea

Conducerea PNL l-a desemnat pe Adrian Veștea, actualul ministru al Dezvoltării, drept candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov. Veștea va fi candidatul...

Ce este o stație de acumulator portabil și cum o poți folosi

Dacă ești pasionat de camping sau excursii în natură, cu siguranță vei considera achiziția unei stații de acumulator portabil o adevărată investiție. Chiar și...

Cum să asortezi bijuteriile cu ținutele? 7 sfaturi utile

Sursa foto: Shutterstock Bijuteriile pot fi detalii cheie în completarea unei ținute, adăugând strălucire și rafinament sau chiar oferind un accent de personalitate. Asortarea lor corectă...
Ultima oră
Pe aceeași temă