25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialBucuresti365 - cele mai bune firme si cele mai ascultate posturi de...

Bucuresti365 – cele mai bune firme si cele mai ascultate posturi de radio, toate la un loc (P)

Bucurestiul, desi des criticat, este iubit chiar si de cel mai refractar dintre locuitorii sai, el are un farmec inefabil, dat de amestecul  de vechi si nou, care intriga.

Bucurestiul este mai mult decat orasul in care locuim este un organism viu, iar noi celulele care il formeaza.

Generatiile secolelor trecute se intalneau diminetile la o cafea pentru a afla ultimele noutati mondene sau sociale, apoi strabunicii nostri deschideau gazetele vremii pentru a fi la curent cu pulsul orasului, bunicii nostri aveau radioul, iar parintii televiziunea. 

Noi ne trezim diminetile, ascultam zgomotul strazii si ne conectam la cotidian dechizand radioul online, de aceasta data. Noi cei care avem privilegiul de a trai in era informatiei rapide, coboram din pat, ne conectam la internet si cu un click intram pe  portalul  Bucuresti365  deschidem pagina de radio online unde se afla toate posturile de radio.  Acum suntem parte din viata orasului si ne putem incepe linistiti ziua.

Plecam spre scoala sau serviciu, cu autoturismul propriu, cu transportul comun sau pe jos, ascultam in continuare postul de radio preferat, muzica, stiri, si, brusc, ne amintim ca nu am reparat usa dulapului si ca ar fi bine sa zugravim sau, mai bine, plecam intr-o excursie…Unde gasim un tamplar, un zugrav si de unde luam bilete de avion ieftin?! Aflam rapid cautand pe lista firme. Privim in jur la cladiri si la oameni si avem sentimentul ca si ei sunt logati la Portalul Orasului pentru a-si rezolva rapid problemele si a se bucura de viata.

Bucurestenii de azi sunt un pic mai norocosi decat cei de ieri, pentru ca au privilegiul de a salva timp rezolvand problemele cotidiene cautand informatii si sprijin pe portale specializate ca www.bucuresti365.ro si a folosi apoi acest timp pentru o plimbare prin Capitala inimii lor, ascultand muzica radioului online sau pe cea a strazii.

 

Cele mai citite

VIDEO. Poli Iași obține victoria în partida cu FC Hermannstadt

Într-un meci tensionat din cadrul etapei a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal, Politehnica Iași a reușit să învingă echipa FC Hermannstadt...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă