23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialBucurești. Un spărgător de locuințe, prins de poliție după ce acesta s-a...

București. Un spărgător de locuințe, prins de poliție după ce acesta s-a tăiat într-un geam spart

Un spărgător de locuințe a fost prins, luni, de polițiștii din Capitală după ce tocmai furase câteva lucruri dintr-un apartament din Sectorul 2. Hoțul este un tânăr de 24 de ani și după ultima ispravă s-a rănit foarte rău într-un geam, astfel că a fost nevoie să fie dus la spital pentru îngrijiri medicale. 

”Poliţiştii au reuşit prinderea, imobilizarea şi identificarea tânărului, la scurt timp după comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul secţiei de poliţie, pentru verificări. Din cauza faptului că suspectul prezenta mai multe răni, ce păreau a fi provocate în urma escaladării și spargerii geamului locuinței, acesta a fost preluat de către un echipaj de prim ajutor, care l-a transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de către judiciariştii bucureşteni, a reieșit faptul că tânărul ar fi comis mai multe astfel de infracţiuni, pe raza municipiului Bucureşti”, informează DGPMB.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraților.

Cele mai citite

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...
Ultima oră
Pe aceeași temă