13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialBuchete din fructe si cascade cu ciocolata

Buchete din fructe si cascade cu ciocolata

Timp de trei zile, peste 20.000 de vizitatori au trecut pragul targului de nunti “Expo Ideal Mariaj”, desfasurat in cadrul Complexului Romexpo. In cei peste 3.000 mp ai Pavilionului 15 si-au expus ofertele 70 de firme din intreaga tara, oferte care mai de care mai tentanta. La fiecare stand existau fluturasi promotionali, unii dintre ei anuntand chiar discount-uri de 20%.
Pentru cea mai frumoasa zi a vietii, tinerii au putut alege decoratiuni speciale, de la invitatii, aranjamente florale si de sala (buchete de mireasa,  lumanari de cununie, arcade, perdele de lumini, huse si funde), plicuri pentru bani, casute pentru dar, pahare pentru miri si nasi, decoruri pentru masini focuri de artificii si destinatii pentru luna de miere pana la inchirieri de limuzine, DJ si fantani de ciocolata. Vizitatorii au putut afla in cadrul targului de nunti care sunt ultimele tendinte in materie de rochii de mireasa si costume de mire, bijuterii, machiaj si coafura. Nu au lipsit nici firmele de productie audio&video sau scolile de dans. Printre expozanti s-a aflat si creatoarea de moda Rita Muresan, ale carei rochii de mireasa variau intre 1.000 si 3.000 euro. Ca si in anii trecuti, rochiile rosii au fost la mare cautare. Pentru miresele care nu-si permit sa cumpere o rochie mai speciala au existat si firme care inchiriau tinute, contra sumei de 500 euro.
De cel mai mare succes s-a bucurat buchetul din fructe (lamai, struguri, kiwi, portocale, mandarine etc.), cu preturi intre 160 si 180 euro, in functie de cantitate si de dorinta clientului. Fantana de ciocolata a fost o alta atractie a targului de nunti. Pentru aproximativ 100 de invitati costul unei astfel de minunatii se ridica la 350 euro plus TVA. Pachetul de servicii include: fantana (un metru inaltime si 0,5 latime), zece kg de ciocolata, fructe, servetele, scobitori lungi etc. Si inchirierea de limuzine, cu preturi variind intre 150 euro (o ora) si 1.000 euro (o zi), a fost printre preferintele viitorilor insuratei. Aceste preturi includ soferul, combustibilul, licenta de transport, asigurarea de persoane si minibarul. Pentru cei care se deplaseaza in afara localitatii se mai adauga 0,5 euro/km.

Alte preturi

– Rochii de mireasa – intre 700 RON si 3.000 euro
– Buchete de mireasa – intre 50 si 200 euro
– Costume barbati – intre 500 si 1.500 euro
– Lumanari speciale, cu ornamente din ceara – intre 10 si 250 euro
– Mascote pentru torturi – intre 10 si 50 euro
– Arcade din flori – intre 50 si 200 euro
– Aranjament floral pentru masini – intre 20 si 50 euro
– Aranjamente flori pentru mese – intre 15 si 60 euro
– Focuri de artificii – de la 500 euro
– Inchirieri DJ – 150 euro/seara

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă