21 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialBronz la tenis de masa

Bronz la tenis de masa

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a obtinut ieri o victorie extraordinara in fata formatiei Italiei, in sferturile de finala ale Campionatelor Europene de tenis de masa de la Sankt Petersburg (Rusia). La capatul a aproape trei ore de joc, reprezentantele noastre au reusit sa se impuna, cu scorul de 3-2, in fata italiencelor venind tot timpul din spate. "A fost un meci de infarct. Practic am avut senzatia ca nu se mai termina. Primul set l-au castigat ele (n.r. – Tan Monfardini-Daniela Dodean 3-0), Eliza Samara  a egalat la general (n.r. – Samara-Nikoleta Stefanova 3-0), apoi din nou au punctat italiencele (n.r. – Laura Negrisoli-Iulia Necula 3-0) si au preluat avantajul la general cu 2-1.

A urmat intalnirea dintre cele mai valoroase jucatoare ale fiecarei echipe (n.r. – Samara si Monfardini) la capatul careia Eliza, intr-o forma exceptionala, a iesit invingatoare. Era din nou egalitate, iar partida decisiva s-a disputat intre Daniela Dodean si Stefanova, reprezentanta noastra reusind o victorie de senzatie la capatul unui meci de infarct", ne-a povestit ieri Beatrice Romanescu, directorul de imagine al forului nostru de specialitate care a urmarit intalnirea din tribune. In urma victoriei in fata Italiei, Romania s-a calificat in semifinale, cu medalia de bronz asigurata.
Din pacate, formatia masculina de tenis de masa a Romaniei a ratat calificarea in semifinalele Europenelor dupa ce a fost invinsa in sferturile de finala de Austria, cu scorul de 3-0. Tenismanii romani au jucat aseara, dupa inchiderea acestei editii, pentru locurile 5-8.

» Aseara, in semifinalele CE, echipa feminina a Romaniei a pierdut cu 0-3 intalnirea contra nationalei Olandei, care are doua chinezoiace si o rusoaica naturalizate, si s-a calificat  in ultimul act al competitiei. Reprezentantele noastre au ramas cu medaliile de bronz.

Cele mai citite

3 avantaje ale ghiozdanelor Herlitz pentru copilul tău 

Descoperă trei motive care plasează ghiozdanele Herlitz în topul alegerilor părinților atunci când vine vorba de confortul și sănătatea copiilor lor! Află de ce astfel...

Fragmente osoase descoperite pe un drum forestier din județul Olt

O serie de fragmente osoase, aparent de origine umană, a fost descoperit pe un drum forestier din județul Olt, în apropierea pârâului Dârjov, sâmbătă...

VIDE O femeie de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte

O femeie în vârstă de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte, pe un traseu...
Ultima oră
Pe aceeași temă