15.7 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialBotoşani: Un bărbat şi prietena lui au murit într-o pivniţă, un al...

Botoşani: Un bărbat şi prietena lui au murit într-o pivniţă, un al treilea bărbat e în stare gravă Ştire

Două persoane, un bărbat şi prietena lui, din Botoşani, au murit, duminică după-amiază, iar un al treilea bărbat este în stare gravă, după ce au coborât într-o pivniţă şi, cel mai probabil, s-au intoxicat, potrivit Mediafax.

 

Astfel, patru persoane împreună cu mai mulţi prieteni au mers, duminică, la un grătar la o fermă din Orăşeni Deal, localitate situată la aproximativ zece kilometri de Botoşani, iar la un moment dat unul dintre bărbaţi, în vârstă de 37 de ani, a coborât în pivniţă pentru a lua ceva.

Din cauză că bărbatul întârzia să se întoarcă, prietena lui în vârstă de 33 de ani a coborât după el şi pentru că nici ea nu revenea, un alt bărbat în vârstă de 38 de ani a mers după ea.

Soţia ultimului, în vârstă de 29 de ani, a intrat şi ea în pivniţă, unde i-a găsit pe cei trei în stare de inconştienţă lângă scara din pivniţă şi a leşinat, iar un bărbat a scos-o de acolo şi a sunat la 112, un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani intervenind şi scoţându-i pe cei trei din pivniţă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani, Doina Lupu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că cei trei au fost preluaţi de echipaje ale Ambulanţei şi SMURD şi transportaţi la spital.

Purtătorul de cuvânt al IJP Botoşani, Daniela Gheorghiescu, a spus că la spital, în ciuda manevrelor de resuscitate, bărbatul în vârstă de 37 de ani şi prietena lui în vârstă de 33 de ani au murit, iar cel de-al treilea bărbat este în stare gravă.

Ea a precizat că poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauza accidentului, specialişti ai ISU Suceava, care deţin un aparat special, fiind solicitaţi să stabilească dacă în aer existau vapori toxici.

Cele mai citite

Raiffeisen Bank încheie primele luni ale anului cu 390 milioane de lei profit

Raiffeisen Bank a raportat în T1 2024 un profit de aproape 390 milioane lei ca urmare a majorării cheltuielilor operaționale, creșterii costurilor cu personalul,...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Mesajul de Paști al Patriarhului Daniel: ,,Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Daniel a transmis credincioșilor un mesaj cu ocazia Sfintelor Paști: „Învierea din morţi a Domnului Iisus Hristos cel Răstignit este adevărul central al Sfintei...
Ultima oră
Pe aceeași temă