10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialBoştină, exemplu negativ la „U" Cluj

Boştină, exemplu negativ la „U” Cluj

Gabriel Boştină, unul dintre cei mai iubiţi jucători ai Universităţii Cluj, are zilele numărate la formaţia “şepcilor roşii”. Intrat în inimile fanilor pentru prestaţiile din fiecare meci, Boştină a ieşit din sufletul antrenorului Ionuţ Badea pentru atitudinea sa atât din teren, cât şi din afara lui. Astfel, tehnicianul Universităţii i-a retras banderola de căpitan fostului dinamovist şi i-a acordat-o germanului Lukasz Szukala, deşi fundaşul clujenilor se află în lot doar din vara lui 2011.

“Boştină nu a fost deloc un exemplu bun pentru ceilalţi colegi încă din primul cantonament din Antalya şi am decis să îi iau banderola. Szukala nu a fost numit de către mine, ci ales prin vot, în vestiar, de către ceilalţi jucători”, a declarat antrenorul Universităţii Cluj.

“Walter nu pleacă. Nu acum!”

După acest episod, Boştină nu mai are garantat nici locul de titular în echipă, odată cu venirile lui Ovidiu Hoban, Marian Cristescu sau Dorinel Popa şi nu este exclus ca mijlocaşul adus la “U” de către finanţatorul Florian Walter să se despartă de echipă în viitorul apropiat. Totuşi, Boştină ar putea pleca cu tot cu Walter de la Cluj, dacă zvonurile conform cărora finanţatorul Universităţii va lăsa Ardealul pentru Petrolul Ploieşti, în vară, se vor adeveri. “Entuziasmul pe care domnul Walter îl vroia la Cluj nu este cel la care se aştepta, dar nu se pune problema ca dânsul să plece de la Universitatea. Cel puţin nu acum”, a tulburat şi mai mult situaţia directorul executiv al Universităţii, Cosmin Irimieş.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă