21.3 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialBoştină: "Am fost educaţi să batem CFR-ul"

Boştină: “Am fost educaţi să batem CFR-ul”

A mai rămas o zi până la meciul dintre CFR Cluj şi Universitatea Cluj, iar suporterii celor două echipe par a reprezenta singura miză pentru care va fi jucată această partidă. Fanii CFR-iştilor deja i-au ameninţat pe favoriţii lor că doar printr-o victorie vor uita nerealizările din acest sezon, în timp ce, în curtea rivalei, un succes în Gruia ar însemna deja un sezon reuşit, mai ales că „U” ar trece peste alb-vişinii în clasament cu cele trei puncte de joi. Căpitanul „studenţilor”, Gabriel Boştină, le promite fanilor că el şi colegii săi vor lupta pentru o victorie în Gruia pe care să le-o dedice lor. Mijlocaşul clujenilor este conştient de importanţa acestei partide, mai ales că şi-a dat seama încă din prima zi la Cluj că derby-ul cu CFR este cel mai important meci al anului. „De data aceasta nu jucăm pentru puncte sau pentru bani, ci pentru suporteri. Am fost educaţi că meciul cu CFR Cluj este cel mai important al sezonului pentru suporterii noştri.”

CFR, probleme de lot mai multe

„Se poate compara cu un Steaua-Dinamo doar ca noţiunea de derby, pentru că dacă acolo se lupta pentru titlu, aici este vorba de onoare. Sunt sigur că fanii ne vor ajuta foarte mult în Gruia şi vom vedea cine se simte ca acasă, noi sau CFR-ul. Oricum, războiul trebuie să fie doar pe teren, nu şi în tribune, pentru că acolo e sigur că fanii noştri vor câştiga”, a declarat Boştină. Chiar dacă există voci printre fanii „şepcilor roşii” cum că două victorii asupra CFR-ului ar fi mai importante decât o salvare de la retrogradare, căpitanul Universităţii nu uită că echipa are, în primul rând, un obiectiv de îndeplinit. „Eu vreau să câştigăm cu CFR, dar să ne îndeplinim şi ceea ce ne-am propus în acest sezon. Trebuie să ne gândim că avem de salvat echipa asta şi e important unde vom termina campionatul. Presiunea este pe ambele echipe joi seară, însă cred că diferenţa ar putea-o face mai degrabă jucătorii noştri decât ai lor”, a mai spus Boştină. „U” Cluj nu va putea conta la acest joc pe Alexandru Păcurar şi Nwakaeme Anthony, accidentaţi, în timp ce la campioni nu vor juca Roberto De Zerbi, Pantelis Kapetanos şi Edimar Curitiba, de asemenea accidentaţi şi Cristian Panin, suspendat, în timp ce Sixto Peralta şi Felice Piccolo sunt incerţi.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Polonia verifică dacă judecătorul fugit în Belarus a spionat împotriva țării sale

Tomasz Szmydt, un judecător de la un Tribunal administrativ din Varşovia, a cerut luni azil în Belarus, spunând că a acţionat în semn de...

ANPC, amenzi de 4 milioane de lei pentru comercianții de fructe și legume

Inspectorii de la Protecția Consumatorului au dat amenzi de aproape patru milioane de lei în urma controalelor făcute în prima jumătate a lunii trecute,...

reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă...
Ultima oră
Pe aceeași temă