5.4 C
București
marți, 26 octombrie 2021

Boscheti de 10 milioane de euro in sectorul 3

Doua firme de apartament cu antecedente in relatiile cu autoritatile democrat-liberale au anuntat ieri ca au castigat o licitatie de peste 10 milioane de euro (46.270.000 de lei) pentru a furniza, in sectorul 3 al Capitalei, condus de PDL-istul Liviu Negoita, diverse plante, arbori si arbusti.

Contractul a fost atribuit in data de 4 august, iar la "licitatia deschisa" s-au inscris doar cele doua firme care au castigat. Astfel, firmele "AA Marketing and Management SRL" si "Cris Garden SRL" si-au asigurat painea pe urmatorii patru ani. Se vor ocupa de "furnizarea de material dendrofloricol si plantarea acestuia in parcurile administrate de autoritatea contractanta".
Firma Cris Garden nu este la primul contract cu statul si cu autoritatile PDL-iste. Cris Garden s-a ocupat si anul trecut de infrumusetarea Bucurestiului, insa in Sectorul 4. Contractul de atunci, atribuit in data de 12 decembrie 2007, a fost insa unul mic: firmei de la apartamentul 79 dintr-un bloc de pe soseaua Mihai Bravu i-au revenit doar 2,4 milioane lei din totalul de 13,8 milioane lei, cat a fost intreaga valoare a lucrarilor contractate de Primaria Sectorului 4, condusa atunci de PDL-istul Adrian Inimaroiu.

Cealalta firma, AA Marketing and Management SRL, a mai castigat si ea, in aceeasi zi (30 iunie 2008), doua licitatii in sectorul 3 al democrat-liberalului Negoita, licitatii organizate de Liceul Teoretic "Alexandru Ioan Cuza". Anunturile pentru atribuirea achizitiei au fost publicate abia in ianuarie 2009, depasind termenul de 60 de zile stabilit prin Legea achizitiilor publice. Reprezentantii Primariei Sectorului 3 nu au putut fi contactati pentru un punct de vedere.

Tatiana Dabijahttp://tatiana-dabija
Tatiana Dabija, sef departament Eveniment
Ultima oră
Pe aceeași temă