6.2 C
Bucharest
Tuesday, 28 November 2023
HomeSpecialBOR: Preotul de la Caldarusani reclamat pentru relatii sexuale cu un tanar,...

BOR: Preotul de la Caldarusani reclamat pentru relatii sexuale cu un tanar, suspendat de la slujire

Preotul Laurentiu Andreescu, filmat in timp ce intretinea relatii relatii sexuale cu un tanar, a fost suspendat de la slujire, iar Arhiepicopia Bucurestilor a inceput o ancheta la solicitarea PF Daniel Patriarhul BOR, a declarat, marti, purtatorul de cuvat al Patriarhiei, pentru Mediafax.
Potrivit Stirilor ProTv de luni, un tanar a sustinut ca a fost nevoit sa intretina relatii intime cu unul dintre calugarii renumiti ai Manastirii Caldarusani -Snagov, judetul Ilfov.
"Este vorba despre un profesor doctor, Laurentiu Andreescu, care preda la seminarii teologice si care este binecunoscut in randul credinciosilor. Satul de compromisul facut, baiatul a filmat una dintre intalnirile nepotrivite dintre el si calugar", potrivit ProTv.
Bogdan spunea ca a ajuns sa bata la poarta manastirii impreuna cu mama lui acum trei ani cand au ramas fara casa. Atunci, calugarii i-au primit, le-au oferit un adapost, iar tanarului i-au dat chiar si o slujba. Mai mult, tanarul a declarat, pentru ProTv, ca nu are inclinatii homosexuale, dar ca ar fi acceptat situatia doar ca sa nu ajunga iar pe strada.
"Staretul manastirii s-a declarat bulversat si a refuzat sa vada filmul incriminator. Este adevarat ca nici baiatul care acuza acum nu l-a informat niciodata despre tot ce s-a intamplat in manastire in toata aceasta perioada", potrivit stirilor ProTv.
Purtatorul de cuvat al Patriarhiei, parintele Constantin Stoica, a spus ca, marti, o comisie a Arhiepiscopiei a inceput o ancheta la Caldarusani, in urma materialului difuzat la Stirile ProTv. "Sunt foarte multe situatii care trebuie analizate in aceasta ancheta. Cazul va fi analizat de Consistoriul Eparhial", a spus parintele Stoica.

Cele mai citite

Frigul lasă urme vizibile asupra părului, pielii și chiar a… dinților

În perioadele de trecere de la toamnă la iarnă, cu scăderea bruscă a temperaturii, părul, pielea, dar și dinții au de suferit. Părul Frigul...

Frigul lasă urme vizibile asupra părului, pielii și chiar a… dinților

În perioadele de trecere de la toamnă la iarnă, cu scăderea bruscă a temperaturii, părul, pielea, dar și dinții au de suferit. Părul Frigul...

Vinurile spumante românești câștigă teren pe piețele externe

Concursul de Vinuri Spumante Românești, ajuns anul acesta la ediția cu numărul 5, își va disputa în premieră finala în 2 capitale europene simultan:...
Ultima oră
Pe aceeași temă