25.5 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialBoloni vrea sa revina la nationala Romaniei

Boloni vrea sa revina la nationala Romaniei

Ladislau Boloni i-ar putea lua locul lui Victor Piturca la carma echipei nationale de fotbal a Romaniei.

Aceasta ipoteza a fost lansata de cotidianul Gazeta Sporturilor, in urma declaratiilor date de presedintele FRF, Mircea Sandu, si Ladislau Boloni in ultima vreme.

"Boloni e un om de valoare, dar, din pacate, ne-a abandonat. Cand a venit ca selectioner, a facut-o pe un salariu mai putin bun, dar a muncit extraordinar. E un tehnician care poate antrena oricand 'nationala' sau orice echipa din Romania, dar nu stiu daca isi doreste asta", a spus Mircea Sandu in urma cu ceva timp.

Iar conform Gazetei Sporturilor, Ladislau Boloni i-a transmis clar lui Mircea Sandu ca-si doreste sa revina la nationala.

"Imi doresc sa revin la nationala. E normal ca presedintele FRF sa se gandeasca la solutii, daca Piti va fi demis sau daca va renunta el", a spus actualul tehnician al gruparii belgiene Standard Liege.

 

Pe de alta parte, Boloni, intrebat marti de EVZ daca Mircea Sandu se foloseste de el invocandu-i mereu numele cand vorbeste despre nationala, a declarat: "Stiti foarte bine de ce a trebuit sa plec atunci de la nationala. Au fost mari probleme: unii erau pentru mine, altii erau impotriva mea. Il respect foarte mult pe Mircea Sandu, ne-am despartit ca prieteni, el isi urmarea ideile lui, eu pe ale mele. Ii doresc in primul rand succes lui Piturca si sa mearga cu echipa nationala la Mondiale."

 

Ladislau Boloni (55 de ani) a mai antrenat nationala de fotbal a Romaniei in perioada 2000-2001, insa a renuntat la postul ocupat pentru a prelua pe Sporting Lisabona.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă