14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialBoc şi Blaga au căutat voturi în Banat

Boc şi Blaga au căutat voturi în Banat

Caravana electorală a celor doi candidaţi la şefia PDL, Emil Boc şi Vasile Blaga, s-a oprit în acest weekend şi la Timişoara. Sâmbătă, primul ministru Emil Boc a sosit în oraşul de pe Bega însoţit câţiva membri importanţi ai staff-ului său electoral, printre care Elena Udrea, Daniel Funeriu, Roberta Anastase, Gheorghe Flutur şi Traian Igaş.

Cu această ocazie, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a promis că, în viitorul apropiat, Guvernul va investi peste 100 milioane de euro în lucrări de infrastructură, modernizări şi reabilitări în judeţul… Timişoara. Ea a confundat denumirea oraşului cu cea a judeţului. De altfel, Elena Udrea nu a ezitat să-şi pună două semnături “electorale” pe două proiecte europene, prin care oraşul de pe Bega primeşte trei milioane de euro de la Uniunea Europeană pentru reabilitarea unei străzi şi a unui parc. Tocmai pentru a evita să participe la acest gen de acţiune electorală, primarul Gheorghe Ciuhandu a refuzat să participe la întâlnirea cu greii PDL şi l-a trimis la întâlnire pe viceprimarul Adrian Orza.

Blaga, sigur de victorie

Contracandidatul lui Boc la şefia PDL, Vasile Blaga, a sosit în Timişoara duminică şi şi-a prezentat moţiunea prin care doreşte să câştige şefia partidului. El s-a declarat sigur de victorie. “Nu intru decât în competiţii pe care pot să le câştig”, a spus Blaga. Vasile Blaga a pierdut, însă, alegerile pentru Primăria Bucureştiului în anul 2008, în faţa lui Sorin Oprescu. Discursul său a fost ascultat cu mare atenţie de pedeliştii timişeni, în condiţiile în care PDL Timiş şi-a anunţat susţinerea pentru candidatura sa, iar preşedintele CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc, face parte din staff-ul de campanie al secretarului general democrat-liberal.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă