12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialHaz de necaz: Boc a făcut metrou la Cluj

Haz de necaz: Boc a făcut metrou la Cluj

La Cluj a fost inaugurată, astăzi, prima linie de metrou. Este vorba despre 7,5 km de tunel care face legătura între Gilău şi Aeroport. Potrivit publicaţiei locale Ziar de Cluj, linia de metrou va deservi necesitatile tututor cetatenilor din municipiu pentru că va duce la o decongestionare a traficului din Cluj-Napoca pe directia est-vest. Această glumă a circulat, joi, pe Internet, fiind primită cu laude în rândul internauților. 

”Garnitura de metrou inaugurata azi are doar 4 vagoane si va suplini nevoia cetatenilor pentru trasportul public subteran. Astfel, Cluj-Napoca devine al doilea  oras din Romania cu metrou si primul oras de langa Dej care are metrou. Investitia a costat foarte putin, vagoanele de metrou fiind confectionate  din rebuturile unor vechi troleibuze donate de catre directorul CTP, Liviu Neag, Primariei”, se arată în articolul semnat de Ziar de Cluj.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă