19.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialBoagiu: Şapte judeţe sunt închise, situaţia se înrăutăţeşte în Ilfov, Giurgiu şi...

Boagiu: Şapte judeţe sunt închise, situaţia se înrăutăţeşte în Ilfov, Giurgiu şi Teleorman

Şapte judeţe sunt închise, iar condiţiile meteo se înrăutăţesc în alte trei, respectiv în Ilfov, Giurgiu şi Teleorman, a declarat ministrul demisionar al Transporturilor, Anca Boagiu, luni seară, după terminarea discuţiilor prin videoconferinţei cu prefecţii, potrivit Mediafax.

Boagiu a adăugat că i-au fost semnalate probleme cu aprovizionarea cu pâine şi lapte în Ialomiţa şi Călăraşi, dar că acestea sunt în curs de remediere.

Ministrul demisionar al Transporturilor a menţionat că 7% din trenuri au fost anulate, iar zece au întârzieri semnificative.

În privinţa transportului naval, Boagiu a spus că acestea s-au stabilizat pe Dunăre, dar că porturile Midia şi Mangalia sunt în continuare închise. Traficul naval este restricţionat în Portul Constanţa, doar navele maritime având acces.

A2 Bucureşsti – Feteşti şi 42 de drumuri naţionale sunt închise, luni seară, din cauza ninsorii abundente şi a viscolului, potrivit CNADNR.

Pe A2 Feteşti – Cernavodă şi pe 19 drumuri naţionale, trafcul rutier este îngreunat.

Potrivit situaţiei prezentate de CNADNR după ora 20.00, 122 de trenuri sunt anulate, linia Urziceni – Slobozia este închisă, iar între Buzău – Iaşi şi, respectiv Lehliu- Cernavodă Pod circulaţia este restricţionată.

Referitor la transportul feroviar, 29 de trenuri au întârzieri, cele mai mari fiind de 817, 621 şi 338 de minute (pe ruta Constanţa – Iaşi), 360 de minute (pe ruta Galaţi – Târgu Mureş), informează CNADNR.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 781. Rusia susține că “Formula de pace” va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina

"Formula de pace" va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina, susține purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria...

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...

Lista PSD pentru Consiliul General începe cu Firea, Negoiță și Băluță. Piedone nu figurează

Lista candidaților propuși de PSD pentru Consiliul General al Municipiului București începe cu Gabriela Firea, Robert Negoiță, Daniel Băluță și Dan Cristian Popescu. Pe lista...
Ultima oră
Pe aceeași temă