13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecial„Blonda de la Transporturi“ a ajuns secretar de stat

„Blonda de la Transporturi“ a ajuns secretar de stat

Premierul Victor Ponta l-a eliberat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor pe Istvan Zoltan (UDMR), numind-o în locul acestuia pe Maria Magdalena Grigore, secretar naţional al Comisiei TRACECA, înfiinţată pentru coridorul de transport internațional Europa-Caucaz-Asia.

Istvan Zoltan, fost preşedinte al filialei UDMR din Târgu Mureş, ocupa postul de secretar de stat din luna aprilie a anului trecut.

În ianuarie 2008, Maria Magdalena Grigore a fost numită la conducerea Direcţiei de Drumuri şi Poduri (DRDP) Bucureşti.

Într-un articol intitulat „Maria Magdalena, blonda de la Transporturi“, publicația Cotidianul relata la acel moment că experienţa acesteia, membru PNL la organizaţia sectorului 3 din Capitală, atunci în vârstă de 27 ani, cuprindea doar funcţia de curier personal la doi secretari de stat, de angajată la cabinetul deputatului liberal Mircea Ciopraga, care conducea organizaţia PNL sector 3, şi de trei luni ca economist în cadrul DRDP. „Să vă spun că nu am fost ajutată şi de domnul deputat ar fi un gest de nerecunoștinţă. Îmi place să cred că totuşi am fost numită pentru calităţile mele profesionale“, spunea Grigore la acel moment, afirmând că este o persoană energică, tânără, dornică să schimbe lucrurile în bine la DRDP Bucureşti.

Ea a fost numită de către ministrul Transporturilor din acea perioadă, Ludovic Orban, şi în funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Tarom, presa relatând că numirea a fost semnată înainte ca aceasta să îşi termine studiile la Academia de Studii Economice şi citând-o spunând „Nu trebuie să te pricepi la aviaţie, la motoare în Consiliul de Administrație, pentru aceasta sunt ingineri şi piloţi de aviaţie“.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă