22.4 C
București
vineri, 7 iunie 2024
AcasăSpecial„Blocadă“ în Regie!

„Blocadă“ în Regie!

Sportul Studenţesc traversează o perioadă tulbure, marcată de scandaluri nesfârşite şi de imposibilitatea echipei de a evolua în Liga 2, din cauza datoriilor pe care patronul Vasile Şiman le ignoră.

Jucătorii sunt afectaţi direct de lipsa de resurse a clubului, printre aceştia numărându-se şi ­Dacian Varga, împiedicat să plece la altă echipă prin tot felul de tertipuri, deşi săptămâna trecută FRF-ul l-a declarat liber de contract.

Din 2004, Varga este jucătorul echipei din Regie, dar în ultimii patru ani a evoluat sub formă de împrumut la mai multe echipe. Deşi majoritatea formaţiilor au dorit să-l transfere definitiv, Vasile Şiman, patronul echipei s-a opus mereu. Din păcate pentru fotbalist, Şiman a găsit o portiţă şi în această situaţie în care jucătorul îşi caută altă echipă la care să joace.

Marţi dimineaţă, patronul echipei a mers la sediul FRF unde a prezentat un document prin care se arată că Dacian Varga a semnat un nou contract cu Sportul Studenţesc! Cei doi au avut un dialog suburban, chiar la ieşirea din instituţie, cei doi fiind la un pas de bătaie, patronul echipei ameninţându-l pe jucător, dar şi pe avocatul acestuia, că “îi va baga în portbagaj şi le va rupe picioarele”.

Dacian Varga a dorit să facă lumină în acest caz. “În loc să vă spun că am semnat cu o altă echipă, observ că eu am un alt contract cu Sportul. Acesta s-ar fi înregistrat pe data de 4 septembrie, iar eu ştiu despre el începând de marţi, 17 septembrie. Mi s-a spus că pe 30 iulie semnasem acel contract, dar eu, atunci, mă judecam cu clubul ca să devin jucător liber de contract. Am făcut deja o plângere penală în legatură cu acest document şi am luat legătura şi cu un avocat. Acest contract pare că e facut în sufragerie, în bucatarie, că altfel nu-mi explic. Să vă mai spun ceva, în acel contract apare şi semnătura fostului director executiv al clubului, Cristian Gheorghe, dar el nu mai lucrează în club de un an de zile şi chiar el a confirmat asta”, a declarat fotbalistul la Sport Total FM.

Fostul directorul executiv al Sportului Studenţesc, Gheorghe Cristian, pomenit de Varga că apare pe acel contract a ţinut să precizeze că: “Din 2011 nu am mai fost atât de activ în cadrul clubului, iar la 1 iunie 2012 am terminat definiv contractul cu Sportul Studenţesc. Ceea ce am auzit şi eu din mass-media, din momentul în care am încheiat socotelile nu mai ştiu nimic, deci nici despre acest contract nu am habar. Am înţeles că numele meu apare doar pe prima pagină, adică pe antet şi fară semnătură. Nu ştiu, n-am văzut şi nu cunosc detalii”, a declarat fostul oficial, la Sport Total FM.

Cele mai citite

Federația Română de Sumo e gata să găzduiască dezbaterea dintre Șoșoacă și Piedone

Ilustrație: Marian Acramescu Chiar în ultimele ore ale campaniei electorale pentru alegerile locale am putea avea parte și de prima dezbatere între doi candidați...

Federația Română de Sumo e gata să găzduiască dezbaterea dintre Șoșoacă și Piedone

Ilustrație: Marian Acramescu Chiar în ultimele ore ale campaniei electorale pentru alegerile locale am putea avea parte și de prima dezbatere între doi candidați...

Incendiu la Clinica de Pediatrie III din Cluj-Napoca! 49 de persoane au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit, vineri, la Clinica de Pediatrie III din Cluj-Napoca, iar 49 de persoane au fost evacuate, dintre care 22 de copii. „Pompierii...
Ultima oră
Pe aceeași temă