15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialBerlusconi infiinteaza un nou partid de dreapta

Berlusconi infiinteaza un nou partid de dreapta

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, va infiinta o formatiune numita "Partidul poporului italian pentru libertati", in care va fi integrat actualul sau partid, Forza Italia, anunta AFP.

Berlusconi incearca astfel o relansare, in urma criticilor vehemente ale aliatilor sai, care ii reproseaza ca a folosit o strategie gresita pariind pe caderea Guvernului Prodi.

"Toti italienii vor acest partid", a afirmat Il Cavaliere, cum este supranumit, dand asigurari ca a strans peste sapte milioane de semnaturi in favoarea alegerilor legislative anticipate, dupa trei zile de intensa mobilizare anti-Prodi, organizate in toata tara de partidul sau.

Anuntul lui Berlusconi intervine in contextul in care el este contestat in mod deschis de aliatii sai de dreapta, pentru prima oara de la infrangerea suferita in alegerile legislative din 2006.

Cele mai citite

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă